Ladegårdsbakken 14, 8380 Trige

8380 ladegardsbakken 14 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Dejlig familievilla beliggende i børnevenligt kvarter på lukket vej

Åbent hus med tilmeldingskrav 25/1 – klik på billede –

EDC har nu fornøjelsen af at byde velkommen til Ladegårdsbakken 14 i Spørring. Her kan I blive de glade ejere af en skøn og højtbeliggende familievilla med en stor og ugeneret have på en rolig og lukket vej. Villaen er løbende blevet renoveret og fremstår i indflytningsklar stand med flotte gulve samt fuld spartlet vægge i stuen og på værelserne.

Rummelig stue og velholdt køkken
Indenfor giver en rummelig stue god plads til både spisebord og hyggeområde – et fantastisk lysindfald og direkte udgang til husets flotte terrasse fuldender rummet som samlingspunkt for hele familien. Det indbydende køkken ligger i forlængelse af stuen, og også her får I masser af opbevaringsplads med skabe og skuffer i mørke farver, der får køkkenet til at fremstå eksklusivt.

Værelsesafdeling med 3 værelser
Boligen byder ligeledes på en rummelig entré med gæstetoilet samt en fordelingsgang, der giver adgang til en dejlig værelsesafdeling med et stort og rummeligt forældresoveværelse med skabe, samt 2 ekstra værelser. Derudover finder I her et pænt renoveret badeværelse fra 2018 med flotte mørke klinker, håndklædevarmer og fint med skabsplads.

Funktionel kælder
I husets kælder får I 3 disponible rum med god plads til diverse opbevaring, vaske-/tørrefaciliteter mv. Her er det kun fantasien der sætter grænser for anvendelsesmulighederne. Der er desuden direkte indgang til kælderen.

Nemme udendørsarealer
Udearealerne er der ikke en finger at sætte på. Her får I en skøn sydvendt have med god plads til aktiviteter, trampolin, gyngestativ mv. Her har I ligeledes en skøn og stor solvendt terrasse med masser af plads til havemøblerne.

Landsby-stemning
Spørring er en hyggelig landsby beliggende i den nordligste del af Aarhus Kommune. Her finder man et børnehus med både vuggestue og børnehave, boldbaner, ungdomsklub og Spørring Kirke. Der kører skolebus til Bakkegårdsskole i Trige flere gange dagligt og derudover er der offentlig transport til hhv. Aarhus og Randers. Blot få minutters kørsel fra Spørring ligger Trige, hvor de daglige gøremål og indkøb kan ordnes. Desuden har man kort tilkørsel til motorvejsnettet.

Lyder denne skønne villa som noget for jer, så kontakt EDC på tlf. 86 10 73 99 og hør nærmere….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Ladegårdsbakken 14 , 8380 Trige1.995.000 kr.14.250 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.326 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 126 ㎡Grund: 723 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1966Sidste tilstandrapport er fra: 2024-01-17 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x