Ladingvej 29B, 8464 Galten

8464 ladingvej 29b 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Gennemført villa med udsigt over landskabet

Åbent hus med tilmeldingskrav 28/4 – klik på billede –

Velkommen til Ladingvej 29B – En gedigen villa med arkitektoniske detaljer, der er designet med øje for detalje og komfort. Herfra er der 20 minutter til Aarhus C, 12 minutter til Bilka, og cykelsti til skole, hal og indkøb er lige udefor døren. Dette fantastiske hjem byder på en kombination af funktionalitet og æstetik. Fra det centrale køkken/alrum, der er hjertet i hjemmet, til den indbydende og opdelte stue, tilbyder denne ejendom en luksuriøs og indbydende atmosfære.

Ejendommen her tilbyder:
– Et stort køkken/alrum med udsigt over markerne
– Fire soveværelser
– En stor stue i forskellige niveauer
– Forældreafdeling med eget badeværelse
– Børneafdeling med tilhørende badeværelse
– Et depotrum til opbevaring
– Bryggers, med praktisk overdækket indgang
– Dobbeltgarage med god plads
– To udhuse til opbevaring
Det centrale køkken/alrum udstråler hygge og samvær, og fungerer som et naturligt samlingspunkt for familien. Her er et fantastisk lysindfald fra de stor vinduespartier og den skønneste udsigt udover landskabet.

Stuen er et elegant rum, opdelt i to niveauer. De store vinduer giver et flot udsyn ud til den flotte have og giver et fantastisk lysindfald, mens det elegante vindue, buet over stuen, tilføjer karakter til rummet. De smukke trægulve tilføjer en følelse af varme og komfort.

Boligens have er anlagt omkring boligen, og skaber en fredfyldt grøn oase, perfekt til afslapning og udendørs aktiviteter. Terrassen har et overdækket område og fliser rundt om hele boligen inviterer til hyggelige udendørs stunder med familie og venner.

Beliggenheden på Ladingvej 29B ligger i et naturskønt område, med et lokalområde der byder på et skønt sammenhold. I Skiveholme er fællesskabet en vigtig del af hverdagen, med mange børnefamilier i området og en cykelsti, der nemt fører til skolen og indkøbsmulighederne.

Ladingvej 29B repræsenterer en sjælden mulighed for at eje en imponerende bolig. Med sine veludnyttede rum, luksuriøse faciliteter og en velanlagt have, er dette hjem perfekt til den moderne familie, der værdsætter skønhed og funktionalitet i deres daglige omgivelser. Omringet af naturens ro og et stærkt lokalsamfund er dette mere end et hus; det er et hjem….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Ladingvej 29B , 8464 Galten3.998.000 kr.15.121 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.145 kr/mdrVillaEnergimærke: BStørrelse: 240 ㎡Grund: 2173 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 2001Sidste tilstandrapport er fra: 2024-04-22 check den her

Ladingvej 29B, 8464 Galten

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Storvilla med godt garagemiljø og fantastisk udsigt

Storvilla med godt garagemiljø og fantastisk udsigtHvis I vil bo i en flot og yderst velindrettet villa, med udsigt ud over kuperet naturterræn – så er ejendommen her.
Man mødes af den store og bredde flisebelagte indkørsel der fører op til ejendommen.
Huset er opført i år 2001, er æstetisk gennemført, ligesom huset har en helt perfekt indretning. Hertil kan bl.a. nævnes godt bryggers, stort køkkenalrum med smuk udsigt gennem de store vinduespartier. Herfra er der direkte adgang til den store pr…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Ladingvej 29B , 8464 Galten4.245.000 kr.16.055 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.070 kr/mdrVillaEnergimærke: BStørrelse: 240 ㎡Grund: 2173 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 2001Sidste tilstandrapport er fra: 2023-08-08 check den her