Lærkevej 3, 6800 Varde

6800 laerkevej 3 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Velindrettet familievilla med funktionel planløsning

Åbent hus med tilmeldingskrav 30/4 – klik på billede –

Denne etplansvilla fra 1964 fremstår med en funktionel planløsning, og så ligger den i et roligt, familievenligt område. Med sine indretningsvenlige, lyse rum, vestvendte have og bekvemmelige placering er ejendommen et oplagt valg for jer, der drømmer om god plads, familievenlige omgivelser og solrige udearealer.

Ejendommen er nydelig med gule sten og built-up-tag, der har den fordel, at det er nemt at installere solceller på. Inden døre bydes man velkommen i en central entré, som giver adgang til husets hjerte: et åbent opholdsrum med plads til både spisebord og sofaarrangement. Herfra er der åben forbindelse til et funktionelt køkken, hvor der er taget hensyn til arbejdsflow og opbevaringsmuligheder.

Hjemmet råder desuden over et lyst badeværelse med bruseniche og tre værelser, der kan indrettes efter behov, f.eks. som soveværelser eller arbejdsrum. Rumfordelingen er logisk og udnytter kvadratmeterne optimalt. Bemærk at haven, udover at være en prydhave, også rummer en bærhave / køkkenhave, hvor man kan glæde sig over muligheden for jord-til-bord konceptet.

Adressen på Lærkevej 3 er nem og bekvem. Vejen er lukket og ender ved en vendeplads, som giver lys og åbenhed. Frelloskolen ligger inden for en behagelig afstand på et par kilometer, og Børnehaven Østervang ligger i kort gåafstand herfra. Dagligvareindkøb kan klares hos 365Discount eller i Føtex ca. 1 km fra adressen, mens øvrige faciliteter som parker og natur også findes inden for overskuelig gå- eller cykelafstand.

Book en fremvisning, hvis denne skønne bolig lyder som noget for jer….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Lærkevej 3 , 6800 Varde1.948.000 kr.16.342 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.606 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 114 ㎡Grund: 680 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1964Sidste tilstandrapport er fra: 2024-02-12 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x