Langebjerg 82, 2850 Nærum

2850 langebjerg 82 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Rækkehus i et plan med kælder i naturskønne omgivelser

Åbent hus med tilmeldingskrav 14/7 – klik på billede –

Dejlig rækkehus beliggende for enden af vejen dejligt tilbagetrukket fra vejen – omkranset af området grønne liv og luft. En smuk oase i det idylliske Nærum. Her finder du både et af landets mest eftertragtet gymnasier – Nærum gymnasie, gode skoler, daginstitutioner, dagligvare butikker – samtidig finder man både S-bus til København og ”Grisen” direkte til Kgs. Lyngby og de gode indkøbsmuligheder der. Alt i alt finder man alt hvad man har behov for lige i nærheden af ejendommen. Selve ejendommen er flot og velholdt og i 1-plan. Her finder man desuden flere gode værelser, pænt og nyere køkken alrum og stue med direkte udgang til den vestvendte stenbelagte terrasse. Desuden har man en god underetage – perfekt til bordtennis m.m. og vaske/tørre muligheder.
· Eftertragtet rækkehus i 1-plan
· Flot og velholdt – tæt på alt
· Masser af lys, luft og plads.
· Tre gode værelser – det ene som gennemgang med nedgang til kælderen
· Stor lys stue med åben køkken alrum med udgang til terrassen
· Gæstetoilet samt badeværelse med brus
· Super underetage med flere gode disponible rum til bla. opbevaring m.m.
· Carport med god plads og skur

Ejendommen indeholder: Entré, hvorfra man møder fordelingsgangen, her er der adgang til tre gode værelser, hvoraf det ene er et gennemgang værelser med nedgang til kælderen. Det andet kan med fordel benyttes til en ekstra stue. Samtidig har man godt gæstetoilet samt badeværelse i lyse klinker med god stor bruseniche. Fra gangen har man endvidere lækkert køkken alrum’s miljø samt stor lys stue med udgang til vestvendte terrasse. I kælderen finder man god opbevaring, gildestue til bordtennis m.m., vaskerum, værksted samt meget mere.
Et skønt området i dejlige grønne omgivelser….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Langebjerg 82 , 2850 Nærum5.995.000 kr.36.870 kr/㎡Ejer Udgifter: 6.648 kr/mdrRækkehusEnergimærke: CStørrelse: 109 ㎡Grund: 352 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1968Sidste tilstandrapport er fra: 2024-04-30 check den her

Langebjerg 82, 2850 Nærum

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

228 velindrettede etagemeter

Utrolig fin og velindrettet kædevilla beliggende naturskønt og med 228 brugbare og funktionelle etagemeter.Boligen fremstår utrolig pæn og er nydeligt moderniseret og ombygget og med en god planløsning som rummer følgende: Fordelingsentré med god plads til overtøjet. Derudover er der et nydeligt gæstetoilet og et udvidet badeværelse med stor brus i hvide og grå klinker. Køkkenet er udvidet og ligger i åben forbindelse med den lyse og solrige dagligstue. Den store stue vender mod vest og har solens stråler inde fra middag til aften. Ikke mindst er der det flotteste kig til naturen. Der er 3 gode værelser, hvoraf det ene kan benyttes som tv-stue eller spisestue efter behov. Et andet værelse er udvidet i forbindelse med kældertrappen og nedgang til underetagen. Hernede gemmer sig nogle uundværlige rum. Fx er der god mulighed for overnattende gæster, hobbyrum, værksted, viktualierum og stort bryggers. Fra det ene værelse er der ligeledes udgang til østvendt have og man kan gå rundt om husets nordside. Terrassen mod sydvest er skøn og solrig året rundt. Der er ligeledes carport til boligenHuset er perfekt til både børnefamilien eller til seniorer der ønsker at downsize fra den store have, men stadig gerne vil have et udearel og lidt privatliv.Langebjerg er et område, der ikke er kendt for alle, men ABSOLUT skal opleves. Når man kører ned i bunden af Langebjerg, er det første som øjnene falder på, den smukke, naturskønne kulisse. Det store grønne område og skoven gør, at man slet ikke føler og mærker, at man bor så centralt i byen. Området grænser endvidere op til “Det Danske Schweiz” og på en gåtur i området finder man både hestefolde og marker med køer. I Nærum kan de fleste ting klares på gåben og cykel. Her er blandet andet et væld af handelsmuligheder på Nærumvænge Torv og Nærum Hovedgade, fitnesscenter, det populære Nærum Gymnasium, gode skoler og institutioner samt S-busforbindelser til København og det lille tog “grisen”, der kan tage jer til Jægersborg Stations til et S-tog. Derudover er der kort afstand til Skodsborg strand, Kystbanen på Skodsborg station og alle herlighederne i Jægersborg Hegn. Dyrehaven kan nås på en kort cykeltur….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Langebjerg 82 , 2850 Nærum8.995.000 kr.64.250 kr/㎡Ejer Udgifter: 4.916 kr/mdrRækkehusEnergimærke: DStørrelse: 109 ㎡Grund: 352 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1968Sidste tilstandrapport er fra: 2023-12-14 check den her