Langelinie 21, 9530 Støvring

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Charmerende og hyggelig ejendom på en privat grund

Åbent hus med tilmeldingskrav 6/5 – klik på billede –

Velkommen til en skøn perle på Langelinie 21. Her får du en dejlig ejendom med knap 2 hektar jord med mange muligheder. Det smukke hvide stuehus er løbende vedligeholdt og fremstår i dag indflytningsklar. Terrassen er anlagt i 2021, mens der er foretaget etablering af dør fra gang til garage. Generelt fremstår ejendommen yderst præsentabel og 100% indfltyningsklar.
Ejendommen byder på 280 m2 fordelt på 2 etager, udhusene, på samlet 391 m2, rummer et stort maskinhus, en stor dobbeltgarage med 2 porte og en masse uudnyttet plads til opbevaring, værksted eller noget helt tredje – ja mulighederne er mange.

I stuehuset træder du ind i entréen hvorfra kvadratmeterne fordeler sig på et dejligt, åbent og lyst køkken/alrum med et skønt lysindfald fra de flotte sprossede-vinduer og med direkte udgang til den skønne have. I forlængelse af køkken/alrummet finder du boligens store og velindrettede stue samt et dejligt badeværelse med masser af plads.

På 1. sal finder du 4 gode og lyse værelser samt et dejligt repos med god plads og er dejligt lysindfald. Bemærk de charmerende og flotte fritliggende bjælker. På 1. sal finder du ejendommens andet badeværelse, som fremstår lyst og stor.

Langelinie 21 er en virkelig hyggelige ejendom, som er lige til at flytte ind i. Den skønne grund byder på mange muligheder herunder hestehold på det skønne åbne jordstykke bag ved ejendommen. Man har tilmed let adgang til E45 og kan nå Aalborg centrum på blot 30 min.

Drømmer du om en skøn og uforstyrret ejendom på landet, med ro og åbne vider, så er Langelinie 21 måske det helt rigtige bud….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Langelinie 21 , 9530 Støvring2.595.000 kr.9.683 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.027 kr/mdrLandejendom/LandejendomEnergimærke: EStørrelse: 280 ㎡Grund: 19152 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1890

Der er ingen anmendelse på “Langelinie 21

[rotador grupo=1]