Langenæs Allé 45 0-tv, 8000 Aarhus C

8000 langenaes alle 45 0 tv 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Skøn 2-værelses på rolige og skønne Langenæs

Med en beliggenhed på Langenæs bosættes man i rolige omgivelser, men tæt på midtbyen. Langenæs byder på grønne områder, gode indkøbsmuligheder samt skoler og institutioner lige i nærheden.
Langenæs grænser op til Frederiksbjerg, som er kendt for sine mange restauranter, caféer og specialforretninger. Hver onsdag og lørdag afholdes der torvedag på Ingerslev Boulevard, hvor du kan handle årstidens lækkerier fra lokale handlere. På den beliggenhed er det muligt at kombinere bylivet med naturen, da man kun er i kort afstand til Marselisborgsskoven og Lystbådehavnen.

Lejligheden byder velkommen i en entré, hvorfra der er adgang til det åbne køkkenalrum. Køkkenet i neutrale farver er udnyttet med skabsplads samt alt i hårde hvidevarer. Ydermere en kogeø med spiseplads, hvor der er rig mulighed for at være sammen med sine gæster under madlavningen. Foruden spisepladsen er der mulighed for at indrette sig med et hyggeligt sofaområde og en lille arbejdsplads. Fra køkkenalrummet er der adgang til soveværelset, hvor der udover seng er plads til klædeskab.
Lejlighedens badeværelset er med lyst inventar samt separat bruseniche.

Lejligheden er oplagt, både til parret eller den studerende, som bare ønsker god plads samtidig med at være tæt midtbyens muligheder og byens uddannelsesinstitutioner….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Langenæs Allé 45 0-tv, 8000 Aarhus C1.495.000 kr.28.208 kr/㎡Ejer Udgifter: 4.130 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: DStørrelse: 53 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 2Opført i: 1960

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x