Laurvigsgade 14, 8200 Aarhus N

 

Beskrivelse

Mulighedsrig ejendom/grund på en af Christiansbjerg mest attraktive beliggenheder!

Ønsker I at bo i et roligt villakvarter, og stadig centralt med kort afstand til alle hverdagens gøremål? Så se med her! Her får I mulighed for at give jer i kast med et ægte håndværkerprojekt, hvad end det handler om istandsættelse eller opførelse af drømmehuset. Ejendommen er i alle henseender i mindre god stand og trænger til renovering.

Villaen rummer 126 kvm. der fordeler sig over et stueplan med en stue hvor der er plads til sofaarrangement og spisested, et køkken med masser af skabs- og skuffeplads, et badeværelse og en entré med plads til overtøj og sko. Hertil byder 1.salen på en stor repos, et soveværelse samt endnu et badeværelse. I kælderen finder I derudover 3 disponible rum. Desuden rummer huset en udestue i forlængelse af stuen.

Udenfor finder I en fin forhave med mulighed for opførelse af fine blomsterbede samt en privat have bagved huset, der med en kærlig hånd har et stort potentiale.
Villaen er placeret på en yders attraktiv grund, hvor I ikke er langt fra Aarhus C, Universitetet, Storcenter Nord, Letbanen, Katrinebjergskolen, daginstitutioner og gode indkøbsmuligheder.

Lyder dette interessant, så kontakt EDC på 86 10 73 99 for en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Laurvigsgade 14 , 8200 Aarhus N3.895.000 kr.29.242 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.829 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 126 ㎡Grund: 788 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1925Sidste tilstandrapport er fra: 2023-11-14 check den her