Ledsagervej 19, 9500 Hobro

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Fint rækkehus i populært område i Hobro Syd

Åbent hus med tilmeldingskrav 4/3 – klik på billede –

Velkomme til ledsagervej 19 – her bliver man mødt af et rækkehus i røde sten på 87 kvm. Villaen ligger i det populære område i Hobro syd, på en børnevenligvej – kun 100 meter fra skole og daginstitution. Området byder generelt på rigtig gode rammer, blandet andet med kort afstand til indkøb, skole, børnehave, idrætsfaciliteter samt Østerskoven – en helt perfekt beliggenhed for en mindre familie.

Man bliver budt velkommen i en fin entre, hvorfra der er adgang til soveværelset med indbygget skab, et badeværelse med bruseniche og indtil stuen. Stuen er i en god størrelse og giver adgang ud til terrassen. Stuen hænger sammen med et køkkenalrum, hvor der er mulighed for en spiseplads. Videre fra køkkenalrummet kommer man ud i køkkenet, som er i fine lyse nuancer. Fra køkkenet/alrum er der adgang til to værelser begge i gode størrelser, som fint kan benyttes til børneværelser. I køkkenet er der yderligere adgang til et bryggers – her befinder husets anden indgang sig.

Foran huset er der en carport, med plads til en mindre bil. Haven består hovedsagligt af en stor terrasse, med et lille græsareal.

Boligen er perfekt til en mindre familie!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Ledsagervej 19 , 9500 Hobro1.295.000 kr.14.567 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.701 kr/mdrRækkehusEnergimærke: DStørrelse: 87 ㎡Grund: 319 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1989Sidste tilstandrapport er fra: 22.02.2023 check den her

Der er ingen anmendelse på “Ledsagervej 19

Annonce: