Lertevej 15, 6560 Sommersted

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Spændende ejendom med en skøn beliggenhed.

Her er du omkranset af idylliske og landlige omgivelser ved Lerte lidt uden for Sommersted. Når du ankommer til ejendommen, bliver du mødt af det hvidmalede stuehus og den store maskinhal fra 2008 på 306 m². Derudover er her forberedt til toilet, og påbegyndt etablering af f.eks. kontor på 1. salen/repos. Dermed får du her nogle ideelle forhold og rammer til den pladskrævende hobby eller hvad end du ønsker.

Stuehuset har inden for de senere år gennemgået en modernisering og fremstår hermed flot og indbydende i sit udtryk. Du får 185 m² der er gennemgående lyse og veludnyttet, samt er en charmerende detalje at de indvendige døre i stueetagen er renoverede revldøre. I den kombinerede entré og bryggers har du plads til vaskemiljø og familiens overtøj. I forbindelse hermed er et værelse og badeværelset med flot inventar. Videre bevæger du dig ind i husets hjerte og samlingspunkt, som er det åbne køkkenalrum og stue. Her bliver du betaget af det store sprossede vinduesparti, som giver et fantastisk lysindfald. Køkkenet er med hvidt og flot inventar, samt er her plads til hygge omkring brændeovnen. På 1. salen bliver du mødt af to værelser og et stort soveværelse, hvor der i begge er loft til kip og synlige bjælker, som en fin detalje.

Fra den store flisebelagte solterrasse kan du sidde og nyde sommeren og blive draget af udsigten over de omkringliggende åbne vidder. I haven er der rig plads til leg og derudover er der et stort græsareal, hvor du kan have dyrehold, hvis der er ønske om dette.

Ejendommen er tæt beliggende på både Jels og Sommersted, som begge har indkøbsmulighed, skole. Derudover har du i Jels hvert år Jels Vikingespil i byen – en tradition for mange og en god oplevelses for hele familien. Endvidere kan der nydes dejlige gå- og cykelture i den smukke natur omkring søerne….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Lertevej 15 , 6560 Sommersted1.795.000 kr.7.064 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.593 kr/mdrVilla/LandejendomEnergimærke: BStørrelse: 185 ㎡Grund: 6017 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1900