Lille Dalbyvej 8, 4140 Borup

4140 lille dalbyvej 8 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

4 længet landejendom med mark på 3 sider.

Åbent hus med tilmeldingskrav 6/8 – klik på billede –

I skønt landområde, få km. fra stationsbyen Borup og ikke langt fra Køge-Ås stien, ligger denne landejendom med rummelige udbygninger til alle jeres fritidsaktiviteter, firma, hjemmearbejdsplads, flere generationer m.v.

Boligen i 2 plan, i alt 150 m2 indeholder: entré, gæstetoilet, 3 værelser, åbent og stort køkken/alrum med udgang til haven samt loft til kip i den del hvor trappen til 1. salen er. På 1. sal er der panorama-stue med udsigt over de åbne marker, samt soveværelse og stort badeværelse.

Sidefløj nærmest indkørslen er indrettet som kontorafdeling, teenager-afdeling eller gæsteværelser. Her er der en spændende 1. sal med loft til kip og udgang i begge gavle til “tagterrasser”- den ene med trappenedgang til parkeringsplads.

Den oprindelige lade har god plads til kassevogne mv, samt oplag/lager. Bruges i dag til brænde og depotrum. Fra denne lade er der adgang til skønt værksted for de fingernemme. Her står ejendommens træpillefyr og der er ligeledes en kaloriefere for opvarmning. Den sidste længe er den oprindelige stald, som kun savner jeres formål. Man kan gå tørskoet fra alle afdelinger til boligen.

Grunden på godt 3600 kvm. byder både på terrasser, hyggelig lukket gårdsplads, fine smedejernslåger samt separat låge. Stor græsplæne samt gode adgangsforhold bagfra til lade, værksted + gode parkeringsforhold foran ejendommen.

Nem adgang til afkørsel 34/motorvej….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Lille Dalbyvej 8 , 4140 Borup3.795.000 kr.18.603 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.691 kr/mdrVilla/LandejendomEnergimærke: CStørrelse: 150 ㎡Grund: 3653 ㎡Antal værelser: 8Opført i: 1875Sidste tilstandrapport er fra: 2010-11-02 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x