Lindealle 13, 6870 Ølgod

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Unik og yderst velholdt murermestervilla på Lindealle

Denne flotte og rummelige murermestervilla byder på en yderst central beliggenhed tæt på Ølgod Plantage og hvor alle hverdagens fornødenheder indenfor kort afstand. Med kun få hundrede meter til skole, daginstitution, bus- og togforbindelser samt gode indkøbsmuligheder, bliver hverdagen her utrolig bekvem. På cykel kan I nemt nå alle fritidsaktiviteter såsom idræts- og svømmehal, fitnesscenter, grønne omgivelser og Ølgod Stadion.

Denne murermestervilla strækker sig over hele 139 kvadratmeter fordelt på to plan. Derudover tilbyder den et særdeles brugbart baghus med flere gode rum, ideelt til hobbyaktiviteter eller et liberalt erhverv på 63 kvadratmeter. Boligen byder på en lys og flot stue, med godplads til hyggekrog og den store hjørne sofa. Stuen er i åben forbindelse med køkkenet, der har plads til et langt spisebord samt en praktisk køkkenø. I stueplan finder I også et lyst badeværelse med gulvvarme. Førstesalen er velindrettet og rummer hele tre værelser samt et badeværelse med både niche og kar. Fra reposen er der endda mulighed for at skabe en hyggelig tagterrasse. Boligens kælder er tør og bruges i dag til opbevaring, mens ejendommens installationer er placeret her. Taget blev udskiftet i 2005 til et flot tegltag .
Udendørs vil I kunne glæde jer til en skøn og nem have, der er anlagt med græsplæne og et dejligt solrigt terrassemiljø. Carporten kan bruges til både bilen og som en overdækket terrasse. Ejendommens kloak er separeret af regnvand og spildevand.

Vi glæder os meget til at vise jer denne fantastiske bolig. Kontakt os gerne for en fremvisning, så I kan opleve alt, hvad denne unikke murermestervilla har at byde på….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Lindealle 13 , 6870 Ølgod1.295.000 kr.7.797 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.552 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 139 ㎡Grund: 556 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1931

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x