Lindetsvej 10, 3751 Østermarie

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Velholdt fritidshus i ugenerede og naturskønne rammer

I får et flot og velholdt fritidshus, der ligger landligt og uforstyrret nær Svaneke og direkte ud til naturen med skov og marker. Udsigten fra ejendommen er præget af de idylliske rammer, og fra altanen er der endda kig helt til havet. Indretningen med tre værelser, to badeværelser og gode opholdsrum giver en masse muligheder, og bemærk, hvor lækker rumfornemmelsen er på første sal med loft til kip.Feriestemning får en helt ny betydning, når I ankommer til denne ejendom, der ligger meget roligt og uforstyrret midt i det bornholmske landskab. På de lune aftener kan I tage bilen til Bølshavn, hvor der er bademuligheder, ligesom I kan nyde de smukke omgivelser og dyrelivet omkring ejendommen. I Svaneke finder I indkøbsmuligheder, og på samme vis er der en dagligvarebutik i Østermarie.Huset fik nyt tegltag i 2020, hvor det også blev pudset udvendigt, så det toner flot frem i landskabet med en nem have og en stor fliseterrasse, der ligger i læ for bygningerne. I har også udhuset med garage og et redskabsrum, der er af en standard, så andre anvendelsesformål synes mulige. Indenfor møder I charmerende rammer, og i stueplan har I et køkken med spiseplads og en naturskøn udsigt, der går igen i resten af hjemmet. En vinkelstue er klar til sofaen, og så er der et badeværelse og tre værelser, mens I ovenpå har endnu et badeværelse. Heroppe er der også en utrolig hyggelig stue med skråvægge, fritlagte bjælker og kipført loft, og året rundt kan I nyde den skønne udsigt til vandet fra altanen. Skal I holde ferie her, så tag første skridt og book en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Lindetsvej 10 , 3751 Østermarie1.895.000 kr.10.438 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.842 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: GStørrelse: 178 ㎡Grund: 1564 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1878Sidste tilstandrapport er fra: 2024-04-17 check den her

Lindetsvej 10, 3751 Østermarie

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Flot, velholdt fritidshus med ugeneret beliggenhed ved skov og marker – samt udsigt til havet!

Ejendommen er beliggende på flot anlagt grund – kun knap 3 kilometer fra kysten ved Bølshavn og kun 5 kilometer udenfor Svaneke by, som tilbyder næsten alle de faciliteter man kan ønske sig. Grunden er tilbagetrukket fra vejen og omgivet af marker og skov – hvilket giver mulighed for at slappe af i fred og ro.
Ejendommen fremtræder pæn og velholdt, med tegltag fra 2020, sydvendt terrasse med Bornholmske granitskaller, altan mod syd/øst med flot havudsigt samt aftenterrasse mod vest. Der er altid mulighed for at finde sol eller skygge – alt efter behov. Flot nyistandsat 1. sal med loft til kip, plankegulv og udgang til lækker altan med havudsigt.
Ejendommen er indrettet med følgende:
Stueplan: Entré med trappe til 1. sal. Køkken med lille spiseplads og udgang til aftenterrassen. Stor vinkelstue. Soveværelse med 2 elevationssenge samt skab. 2 værelser med køjesenge. Badeværelse med badekar.
1. sal: Stor stue med loft til kip, synlige bjælker, 2 kviste og udgang til altan. Badeværelse med bruseniche.
Foruden ovennævnte forefindes: Udhus. Garage.
Et flot og velholdt familiesommerhus med god plads inde som ude – og i behagelig afstand til by og strand!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Lindetsvej 10, 3751 Østermarie2.500.000 kr.13.770 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.015 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: ukendtStørrelse: 178 ㎡Grund: 1564 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1878