Liseborg Mark 80, 8800 Viborg

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Udsigt til Liseborg Plantage

Åbent hus med tilmeldingskrav 18/2 – klik på billede –

Udsigt og fantastisk lysindfald danner rammerne for denne funktionelle familievilla. Boligen er beliggende i det attraktive Liseborg, med udsigt til Liseborg Plantage. Omkranset af natur finder du et boligområde med skole, daginstitutioner, idrætsfaciliteter, indkøb og sikre stisystemer rundt til det hele. Her er alt, hvad du som familie har behov for.
Denne funktionelle villa byder på hele 226 m2 bolig, hertil kommer kælderareal samt lukket dobbelt garage. Planløsningen er fordelt på to plan og gennemtænkt, således den danner rammerne for den store familie eller til varieret indretning som hjemmekontor eller til to familier under samme tag.
Via lukket villavej ankommer du til villaen ad en stor flisebelagt indkørsel med plads til flere biler. Her kan du køre direkte ind i dobbelt opvarmet garage. Praktisk indrettet med plads til hverdagens fodtøj og overtøj. Her finder du også et godt vaskerum og viktualie-/depotrum. Garagen giver direkte adgang til boligens underetage. Her finder du værelsesafdeling med værelse, stue/værelse, som også kan anvendes som aktivitetsrum, fitnessrum, kliniklokale etc., badeværelse, ekstra depotrum samt rummelig indgang med trappe til 1. sal.
Husets hjerterum ligger på 1.sal. Det store køkken-alrum og opholdsstue. Her har du den flotteste udsigt over skoven. Med den høje beliggenhed skabes det skønneste lysindfald. Lækkert køkken med masser af skuffer samt direkte udgang til terrassen. Alrummet har udgang til den hævede overdækkede sydvestvendte terrasse. Herudover er der gæstebadeværelse, to værelser samt soveværelse med eget badeværelse.
Fra 1. sal er der er udgang til en nem, lukket have anlagt med terrasse og grænsende op mod friareal med høje træer, som giver masser af læ og hyggelig atmosfære.

Forhaven er anlagt i græs og nem at passe , så du får tid til at nyde terrassen og den smukke udsigt.

Vi byder velkommen til Liseborg Mark 80….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Liseborg Mark 80 , 8800 Viborg4.750.000 kr.18.354 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.968 kr/mdrVillaEnergimærke: BStørrelse: 226 ㎡Grund: 907 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 2007