Lodshaven 23, 4736 Karrebæksminde

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Rækkehus med udsigt til vand på begge sider

Idyllisk rækkehus med pragtfuld udsigt til vand på begge sider af ejendommen.

Bebyggelsen er opført omkring en sø lige bag stejlepladsen og i kort afstand til købmand, bedste badestrand og hele det charmerende kanalmiljø med bager, fiskehandlere med servering og adskillige restauranter med et varieret udvalg af kulinariske nydelser.

Huset indeholder gårdhave med adgang til udhus samt til hovedhuset der i stueplan består af entrè, gæstetoilet og køkken i åben forbindelse med stuen. Fra stuen er der udgang til træterrasse direkte til søen. Førstesalen byder på repos, badeværelse med bruseniche. Desuden 2 store værelser med skabe. Fra det ene værelse er der udgang til altan – også med flot udsigt til vand.

Ejendommen opvarmes med naturgas og er særdeles veludstyret. Udover flotte fyrretræsgulve og køkken med lyse elementer medfølger alle hårde hvidevarer. Der medfølger også en del møbler.

Den velfungerende ejerforening byder på brugsret til carport, p-pladser, aflåst cykelskur, mulighed for af leje fælleshus med værelser. Se mere på www.lodshaven.dk….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Lodshaven 23 , 4736 Karrebæksminde2.295.000 kr.26.319 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.244 kr/mdrRækkehusEnergimærke: CStørrelse: 90 ㎡Grund: 73 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 2002Sidste tilstandrapport er fra: 09.02.2023 check den her

Der er ingen anmendelse på “Lodshaven 23

Annonce: