Lollandsgade 69 1-tv, 8000 Aarhus C

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

2-værelses lejlighed i det attraktive Ø-gadekvarter

Lejligheden i Lollandsgade har en super beliggenhed i Ø-gadekvarteret. Kvarteret er blandt de mest attraktive i Aarhus C med et godt nærmiljø, hvor du er tæt på alt, hvad du har brug for i din dagligdag, samtidig med at du kan nyde en rolig og afslappende tilværelse.
På denne beliggenhed skal du hverken gå på kompromis med bylivet eller grønne områder, da du bosættes i ganske kort afstand til midtbyen samt Universitetsparken og Botanisk Have.

Lejligheden på 1. sal byder velkommen i soveværelset, som har en god størrelse og med god plads til både seng og skabe. Herfra er der adgang til stuen, som ligger i åben forbindelse med køkkenet. Herfra er der udgang til den solorienterede altan, som vender roligt ud mod gårdmiljøet. I både soveværelse og stuen pryder de originale planker på gulvene.
Køkkenet er funktionelt indrettet med hvide fronter og med både over- og underskabe, hvorfor der er god plads til opbevaring.
Nydeligt badeværelse med separat bruseniche.

Som køber bliver du en del af en velfungerende ejerforening, hvortil der er gode fællesfaciliteter. Her kan blandt andet nævnes gårdhave og vaskefaciliteter….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Lollandsgade 69 1-tv, 8000 Aarhus C2.095.000 kr.45.543 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.400 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: CStørrelse: 46 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 2Opført i: 1897