Lonevej 41, 9370 Hals

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Lonevej 41, 9370 Hals

Åbent hus med tilmeldingskrav 26/6 – klik på billede –

FORNEMMELSEN AF ET FRISTED…
– og en helt fantastisk go grund!

For de allerfleste er sommerhushygge en fornemmelse… Det er noget med en særlig duft – og lyset og lydende. Tit handler det om samvær – og nærvær – tid til at nyde hinandens selskab og plads til at være helt sig selv.

Sommerhuset her har alle de kvalifikationer, som de fleste forventer af et fristed. Her er god plads og masser af lys. Her er naturskønt og fredeligt – og ikke så langt herfra er der badestrand og et byliv, der på alle måder summer af sommer. Grunden er uforstyrret og naturligt afskærmet – her er dejlige terrasser – og lidt af et eventyr for børn (og måske barnlige sjæle). Den lille bålplads giver hygge og du finder også gavmilde og søde bærbuske, klædelig lyng og små træer, der danner fin skygge for børnenes leg eller en mors eller fars – helt – stille middagsstund. Her er god plads og en dejlig fornemmelse af, at være omgivet af frodig flora og fauna.

Kalmar-husets 66 kvadratmeter fordeler sig på køkkenalrum og stue med brændeovn og loft til kip i åben forbindelse – her kan I nyde efteråret og udsigten til grunden, måske med obligatorisk brætspilshygge,
men mest med hinanden. Nyere køkken, et meget fint og lyst badeværelse og tre hyggelige værelser – så alle kan indkvarteres bekvemt. Ovenlysvinduer og den helt rigtige blanding af oprindelig sommerhusæstetik og nutidige bekvemmeligheder.

Fint udhus på 10 kvadratmeter – god plads, også til cykler og havemøbler….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Lonevej 41 , 9370 Hals945.000 kr.14.318 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.089 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: Størrelse: 66 ㎡Grund: 1040 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1972

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x