Lønne Feriepark 113E, 6830 Nørre Nebel

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Skøn og nem feriebolig med en super lejeindtægt

Til huset hører en dejlig, sydvendt terrasse med fin plads til havemøbler og grill.

Man er tæt på Blåbjerg Plantage og ikke langt fra Vesterhavet samt områdets store udbud af fritidsaktiviteter. Seawest er et sted, hvorder er ingen, der behøver at kede sig, og hvor der hele dagen er liv og glade dage i det store, moderne vandland. Huset er udstyret med flexcontrol, hvilket gør det muligt at styre en masse funktioner i huset fra computeren derhjemme.

Centerbygningen byder endvidere på købmand, bowlingcenter, restaurant, bar, fitness, badmintonbaner m.m. I øvrigt sørger ejerforeningen for al udvendig vedligeholdelse af huset samt pasning af fællesarealer – så det er en nem måde at have feriebolig på.

Huset er tilmeldt udlejning igennem Landal – lejeindtægt kr. 87.000!

Boligen er opført i to plan med indgang til klinkebelagt entré. Pænt soveværelse med 3/4. Badeværelse med bruseniche samt vaskemaskine og tørretumbler.

Veldisponeret og pænt køkken/alrum med spiseplads og udgang til terrassen.

På 1. sal, hvor der er loft til kip, er der indrettet en hyggelig opholdsstue med sovesofa samt et stort soveværelse med dobbeltseng.

Et hus der overalt fremtræder pænt møbleret – og kan danne de perfekte rammer for en aktiv familieferie….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Lønne Feriepark 113E , 6830 Nørre Nebel735.000 kr.10.809 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.177 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: GStørrelse: 68 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 2006Sidste tilstandrapport er fra: 2024-04-23 check den her