Løthvej 199, 9870 Sindal

9870 lothvej 199 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Smukt beliggende landejendom med egen sø. Alt fremstår yderst velholdt, stort køkken alrum med åben adgang til stuen, samt 4 børneværelser og et soveværelseBoligen med malet eternit tag og 2 kviste og gavle med hvide hardiplanker. Udhus med teknikrum – elmåler og oliefyr. Boligen indeholder nyt bryggers / entre med vaskesøjle og god skabsplads med vask og fin plads til overtøjet, du har adgang til det lyse køkken i åben forbindelse til stuen med udgang til sydvendt terrasse med udsigt til egen sø, køkkenet er dejligt lyst med stor spiseplads og stort vinduesparti hvor lyset og naturen kommer helt ind i stuen, hvor det hvide loft med træstruktur og klikgulvet lyser rummet dejligt op – der er nyere luft til luft varmepumpe i stue/allrum.Badeværelset har sin helt egen charme med bruseniche, karbad samt fyr jalousilåger og her har du gulvvarme. Det mindste af de 4 børneværelser findes også her i stueplan, ved siden af dette værelse ligger soveværelset med faste skabe.Fra trapperum – der også fint kan anvendes til kontor – fører en kvartsvingstrappe op til 1. sal til et stort repos med kvist, 3 gode børneværelser og en stor sydvendt stue med udsigt over mark og sø, alle med lyse tæpper og rustik på skråvæggene samt loft En stor regulær hal med stålbuer og gasbeton vægge – ialt godt 800 m² med støbt gulv og port i begge sider samt ved den ene gavl. Tagpladerne er fra 2015.Fritliggende mindre udhus der tidligere blev anvendt til svinestald, som fint kan anvendes til får / ponyer eller andre smådyr. Dette landsted skal opleves og med kun ca.10 min. kørsel fra Østervrå eller Tårs og kun ca. 20 km. til Hjørring og Frederikshavn, så er mulighederne er mange….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Løthvej 199 , 9870 Sindal1.895.000 kr.8.681 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.643 kr/mdrLandejendomEnergimærke: CStørrelse: 226 ㎡Grund: 38304 ㎡Antal værelser: 8Opført i: 1978

Løthvej 199, 9870 Sindal

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Flot landejendom med romantisk have og en meget anvendelig hal i hjertet af Vendsyssel

Der er noget for enhver smag i denne imponerende landejendom, der ligger smukt i hjertet af Vendsyssel. Her får I nemlig både et 226 m2 stuehus, hvor stort set hele stueplan er renoveret, en dejlig grund med sø, en parklignende have samt et 2,05 HA jordtilliggende. Hertil kommer en super anvendelig hal på ca. 850 m2 med høj til loftet, støbt gulv og to enorme portåbninger. Velkommen til!

Ejendommen ligger meget naturskønt blandt bølgende marker i det åbne landskab midt i mellem Sæby og Hjørring. De fleste af dagligdagens fornødenheder kan findes i Lendum fire minutters kørsel fra ejendommen. Det lille men veletablerede bysamfund byder både på folkeskole (0.-6.), SFO, daginstitution, idrætsforening samt ikke mindst DagliBrugsen. Egnens andre byer inkluderer Sindal (13 km), Østervrå (6 km), Frederikshavn (18 km) og Hjørring (21 km).

I præsenteres for den flotte have allerede, når I kører ind mod ejendommen ad den grusbelagte indkørsel. Den velholdte plæne ligger som et grønt tæppe rundt om bygningerne, og bag stuehuset har I jeres egen sø. Her kunne man snildt tilbringe en romantisk aften eller to i et par liggestole med sin udkårne ved sin side.

Det er også en behagelig oplevelse at bevæge sig rundt i stuehuset. Særligt stueplan står lyst og indbydende med pæne gulve, hvide vægge og loftspots flere steder. Køkken og stue er samlet i et åbent rumforløb, som man ser i moderne boliger, og fra køkkenet er der udgang til terrasse. Etagen har også et bryggers, et badeværelse, samt to soveværelser. Førstesalen er indrettet med tre soveværelser, stort repos og en opholdstue.

Terrassen er placeret på husets sydside. Det er naturligvis her, I får flest solskinstimer, men derudover er placeringen velvalgt, da I herfra kan nyde udsigten over søen.

Der er næsten uanende muligheder for anvendelsen af den store hal. Den er opført i 1993 og fik nyt tag i 2015. Det særlige ved hallen er kombinationen af solidt kørefast gulv og højt til loftet såvel siderne som kip. Det er et enormt areal i hallen hvor man kan bevæge og indrette sig frit. Endelig hører der også en staldbygning (ældre bygning) og en carport med til ejendommen.

Alt i alt en meget indbydende ejendom, der er i vid udstrækning er “køre-klar”, som den står….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Løthvej 199 , 9870 Sindal1.895.000 kr.8.681 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.158 kr/mdrLandejendom/LandejendomEnergimærke: CStørrelse: 226 ㎡Grund: 38304 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1978