Lufthavnsvej 14, 8410 Rønde

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Stort potentiale – lille investering!

EDC AROS Rønde har nu fornøjelsen af at kunne udbyde denne charmerende ejendom beliggende på Lufthavnsvej 14 i Feldballe.

Årets Landsby 2016, Feldballe, er sammenholdet i højsædet og det er imponerede hvor meget lokalsamfundet gør for at holde byen aktiv. Der kan bl.a. tilbydes en populær friskole med klassetrin 0-9 klasse, børnehus med vuggestue og børnehave, idrætsanlæg og sportsanlæg samt skaterpark. Herudover er der mulighed for dagligvareindkøb i ”Kooperativet”. Samtidigt er byen beliggende i naturskønt område omkring nationalparken ved Mols Bjerge, der giver rig mulighed for cykelture til vandet og i skøn natur.
Byen er også hjemsted for den kendte økolandsby “Friland”, der blev fulgt i en årrække på programserien på DR. Skulle man have lyst til at forlade denne dynamiske landsby har man via motortrafikvejen let adgang til Aarhus inden for ca. 30 min. Ydermere kan man let tage offentlig transport til Aarhus, Randers, Ebeltoft, Rønde og Grenå. Her er også let adgang til Aarhus Lufthavn, så man er fristet til at sige, at hele verden er tilgængelig.

Denne historiske bindingsværksejendom fra 1870 har et boligareal på 106 kvadratmeter. Boligen byder på en rummelig entré, stor vinkelstue, køkken, to værelser, badeværelse med gulvvarme, bryggers samt et praktisk viktualierum.
Ejendommen har en skøn have med gode frugttræer, buske og drivhus, der er perfekt til at nyde det gode vejr og til at dyrke sin egen køkkenhave. Herudover er der et udhus med plads til opbevaring.

Der er rig mulighed for at sætte sit eget præg på ejendommen og gøre den til sit eget personlige hjem. Der er ingen fredningsstatus på ejendommen, hvorfor kun fantasien sætter grænser.

Så er du på udkig efter en prisvenlig bolig med stort potentiale, så kontakt os allerede i dag for en fremvisning på tlf.: 86 37 19 44….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Lufthavnsvej 14 , 8410 Rønde498.000 kr.4.365 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.299 kr/mdrVillaEnergimærke: GStørrelse: 106 ㎡Grund: 662 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1870Sidste tilstandrapport er fra: 21.02.2023 check den her

Der er ingen anmendelse på “Lufthavnsvej 14