Lundegård Strandvej 2, 2791 Dragør

2791 lundegard strandvej 2 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

En drøm af en ejendom

En drøm af en ejendom.

Denne helt fantastiske ejendom på Lundegård Strandvej 2 er noget helt særligt. Både hus og have fremstår i en så fin vedligeholdelsesstand, som sjældent ses. Her er på en gang virkelig hyggeligt i lidt gammel romantisk stil og samtidig er boligen flot opdateret med alle moderne bekvemmeligheder. Ligegyldigt hvilket rum man er i, er her et fantastisk lysindfald og samtidig spiller haven med. Her har man lyst til at blive siddende i sofaen i stuen eller på terrassen og nyde alle indtrykkene fra huset og den ekstremt flotte have.

Her er virkelig god plads med 187 boligkvadratmetre hvortil kommer et på BBR registreret indbygget udhus på 29 m2, som fungerer som arbejdsværelse/hobbyrum/gæsteværelse. Stor carport til bilerne og et godt udhus samt den smukkeste have på hele 1273 m2.

Boligen er indrettet med en dejlig stor lys opholdsstue, en hyggelig pejsestue og en lille morgenmadskarnap, alle med udgang til haven. God spisestue med brændeovn og et flot køkken med hvide helt enkle skabselementer. Bryggers med adgang til arbejdsværelse også med udgang til haven. I stueetagen ligeledes entré og stort lækkert badeværelse. På 1. sal findes to store soveværelser og et walk-in-closet.

Haven er helt utrolig smuk med mange solterrasser placeret rundt om huset, så man altid kan finde en god siddeplads i sol og læ. Blomsterbede og smukke træer er et helt kapitel for sig. Snirklede stier og hemmelige hjørner. Haven er planlagt så her altid er noget i blomst og smukt at se på. En overdækket terrasse giver læ og hygge i de lyse sommeraftner. Her er en stor dobbelt carport til bilerne og et praktisk udhus til haveredskaber mv.

Beliggenheden er rigtig fin først på Sydstranden med få minutters gang til Strandengene og vandet. Gode indkøbsmuligheder lige om hjørnet i Sydstrandscenteret med både bager, slagter, kiosk mv. Skole, børneinstitutioner og offentlig transport er også alt sammen lige i nærheden.

Her får man en helt fantastisk ejendom med masser af dejlig plads og mange muligheder – kun fantasien sætter grænser….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Lundegård Strandvej 2 , 2791 Dragør6.795.000 kr.33.058 kr/㎡Ejer Udgifter: 5.777 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 187 ㎡Grund: 1273 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1920Sidste tilstandrapport er fra: 2022-05-12 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x