Lundvej 81A, 6800 Varde

6800 lundvej 81a 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Stilren etplansvilla yderst centralt i Varde

Åbent hus med tilmeldingskrav 22/6 – klik på billede –

Leder I efter en moderne og velholdt villa med en af de bedste beliggenheder i Varde? Så bør I se nærmere på Lundvej 81A. Etplanshuset er som skabt til børnefamilien, og I havner i nærheden af alle hverdagens bekvemmeligheder.

Udefra præsenterer den dejlige villa fra 2017 sig som indbydende og lækkert. Murstenene er gråsorte og de store vinduespartier har sorte rammer. Opad huset står et sort redskabsskur til opbevaring, og en grusbelagt indkørsel leder ind til en carport. Boligen er på 133 kvadratmeter, og træder I indenfor, vil I bemærke, hvor velindrettet og gennemtænkt det hele er.

Hjemmets hjerte er at finde i det store køkken-alrum, der hænger direkte sammen med opholdsstuen. Her er højt til loftet, hvilket giver huset noget kant, og rummet har vinduer fra gulv til loft, som skaber et fantastisk lysindfald, og generelt hersker der en skandinavisk tone. Køkkenelementerne er lyse og har en sort bordplade, som danner en fin kontrast. I boligen er der ensartede gulve og akustiklofter. Selvfølgelig med gulvvarme og genvex-anlæg, som sørger for et super indeklima.

I finder også en forældreafdeling bestående af et soveværelse med indbyggede skabe, udgang til haven og eget badeværelse i dejlige materialer og farver. Derudover får I to gode børneværelser, endnu et badeværelse og et bryggers til vaskefaciliteter og opmagasinering af børnenes overtøj og andre ting.

I får både en sydøstvendt og en vestvendt terrasse, og I kan derfor nyde morgensol og aftensol i jeres have. Der er også en grøn plæne velegnet til boldspil og leg.

I befinder jer i et dejligt kvarter med under en kilometer til indkøbsmuligheder, boldbaner, offentlig transport og skoven Lunden. Derudover får I kun et par hundrede meter til nærmeste daginstitution og knap to en halv kilometer til nærmeste folkeskole.

Så drømmer I om et praktisk, smukt og familievenligt hjem i Varde, er dette højst sandsynligt boligen for jer….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Lundvej 81A , 6800 Varde2.599.000 kr.32.286 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.331 kr/mdrVillaEnergimærke: GStørrelse: 133 ㎡Grund: 568 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 2017Sidste tilstandrapport er fra: 2023-06-06 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x