Luneparken 12, 6070 Christiansfeld

6070 luneparken 12 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Arkitekttegnet villa med en af byens bedste beliggenheder!

Åbent hus med tilmeldingskrav 2/5 – klik på billede –

Her får du vel nok en af byens bedste beliggenheder! Med en skøn placering “i bunden” af rolig lomme og med udsigt over den skønneste natur finder du denne arkitekttegnede villa. Der er anvendt gode materialer overalt, smarte løsninger, varmegenindviningsanlæg og tilmed er boligen fuldmuret!

Boligen er indbydende, løbende moderniseret og står indflytningsklar.
I Luneparken kommer du til at bo godt i et lukket område tæt ved skov, natur og gåafstand til indkøb, skole, daginstitutioner og byens idrætsfaciliteter i Cuben.

Der er en stor sydvendt flisebelagt terrasse mod haven samt en mindre hævet træterrasse, hvor udelivet og de sene sommeraftener kan nydes. Vinduerne er træ/aluvinder og udskiftet i år 2010. Tilhørende huset er der en lukket carport med el-port samt værksted, hvor der er udgang til lukket, overdækket terrasse.

Du bliver budt velkommen i husets entré, hvor der er adgang til gæstetoilet og indgang til køkken/alrum fra Kvik. Derfra er der adgang til stuen, hvor der er udgang til den sydvendte træterrasse og haven. Huset rummer i stueplan 5 soveværelser, hvor to af værelserne er med hems, 2 badeværelser og et gæstetoilet. Derudover er der et rummeligt bryggers med plads til opbevaring og vaskemaskine. I kælderetagen er der anlagt en gildesal med tilhørende grovkøkken og et disponibelt rum, hvor der også er udgang til den østlige del af haven.

En spændende villa, som bestemt er et kig værd! Velkommen til Luneparken 12….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Luneparken 12 , 6070 Christiansfeld2.795.000 kr.13.027 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.828 kr/mdrVillaEnergimærke: A2010Størrelse: 177 ㎡Grund: 723 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1985Sidste tilstandrapport er fra: 2024-04-23 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x