Lützensvej 8, 4220 Korsør

 

Beskrivelse

FLOT MODERNISERET EJENDOM

Med en skøn beliggenhed, midt på en lukket villavej i Korsør ligger denne flotte moderniserede villa på 149 kvm og med tilhørende 80 kvm kælder. Man bor på lukket fredelig vej tæt på indkøb, skole, institutioner og få skridt fra Storebælt med fin badestrand og med badebro. Fra ejendommen er der god mulighed for at komme ud og nyde naturen, Marinaen, centrum og alle Korsørs skønne fornødenheder.

Ejendommen er som sagt moderniseret og og indeholder: Entre-/fordelingsgang, værelse, lækkert badeværelse med bruseniche, stort lækkert køkken-/alrum med masser af elementer og alt i hårde hvidevarer og med udgang til skøn træterrasse hvorfra der er nedgang til haven. Fra alrummet er der direkte adgang til opholdsstuen. Fra fordelingsgangen er der via en nyetableret flot trappe adgang til 1.salen der indeholder: Fordelingsgang, stort soveværelse med karnap samt yderligere 2 værelser og dejligt badeværelse med bruseniche.
God kælder med værksted, vaskerum og fyrrum med fjernvarme m.m.

Der er godt kig til Storebælt fra flere af rummene.

Ejendommen står indflytningsklar og har egen indkørsel, lukket have. Godt udhus med bl.a. uderum. Nem lukket have med stor flisebelagt terrasse.

Absolut en ejendom der skal ses….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Lützensvej 8 , 4220 Korsør2.850.000 kr.16.370 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.365 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 149 ㎡Grund: 592 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1913Sidste tilstandrapport er fra: 2016-04-28 check den her