Lyngbakken 32, 7700 Thisted

7700 lyngbakken 32 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Nyopført villa i den idylliske by Vorupør

Velkommen til dette nyopførte hus fra 2020 beliggende i den idylliske by Vorupør. Beliggenheden i Vorupør gør det ideelt for jer, der elsker vandsport, herunder surfingm, vinterbadning eller blot gode gåture i Nationalpark Thy.

I hjertet af huset finder I det hyggelige og rummelige køkkenalrum i åben forbindelse med stuen, som med sine store vinduespartier inviterer naturen indenfor. Rummet er samlingspunktet for familien, hvor der er plads til både afslapning i sofaen, sociale øjeblikke med vennerne og gode madoplevelser.

Fra køkkenalrummet er der adgang til de to lyse værelser med indbyggede skabe, badeværelset med de fine turkisfliser, som skaber en unik og naturrig atmosfære og det funktionelle bryggers med masser af skabsplads og vaskemuligheder. Alt fremstår lyst og moderne og er klar til indflytning.

Fra stuen kan I gå direkte ud på den store træterrasse, som giver rig mulighed for gode soltimer. Når I ikke er på terrassen, giver Vorupør mulighed for gode gåture ved Vesterhavet på de skønne sandstrande. Udenomsarealerne byder også på nedsænket vildmarksbad og bålplads til de hyggelige sommeraftener.

Der er hertil også et lille anneks, som giver mulighed for et hobbyrum eller ekstra sovepladser. Udover boligarealet finder I en carport med tilhørende isoleret skur.

Kontakt os for en fremvisning på tlf. 97 92 37 00…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Lyngbakken 32 , 7700 Thisted2.495.000 kr.15.382 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.491 kr/mdrVilla/FritidsboligEnergimærke: BStørrelse: 93 ㎡Grund: 1171 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 2020Sidste tilstandrapport er fra: 2024-03-08 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x