Lyngskrænten 27, 2840 Holte

2840 lyngskraenten 27 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Totalrenoveret stilrent klyngehus i Søllerød med udsigt til trætoppene

Åbent hus med tilmeldingskrav 7/4 – klik på billede –

På den lukkede vej Lyngskrænten finder man dette smukke 2-plans klyngehus fra 1967 der nærmest går i ét med skoven i Søllerød. Klyngehuset er tegnet af arkitekterne Carla og Axel Jürgensen og huset står tidstypisk med kombinationen af gule mursten og sort træværk. Arkitekterne har tænkt sig gode tanker og fordelt ejendommen på to plan, hvorfra der er kig direkte ud i skovbrynet fra alle ejendommens opholdsrum.

Ejendommen er igennem de seneste par år blevet totalrenoveret med bl.a. nyt tag, nye vinduer, nyt varmesystem med gulvvarme og varmepumpe (luft til vand), nye gulve, skabt ekstra stort åbent alrum i stueplan, nyt badeværelser, o.m.m.

Her er ankomst af entre med adgang til gæstetoilet. Videre til det store åbne opholdsrum med køkken/alrum og opholdsstue i ét. Superlækkert køkken der matcher ejendommens oprindelige arkitektoniske stil. Lækre sildebensparketgulve, flot ny biopejs, mv. Skøn udsigt ud i det grønne og udgang til stor og solrig balkon.

I underetagen findes der et stort forældresoveværelse og 2 børneværelser samt åbent kontor. Stort nyt lækkert badeværelse og bryggers med vaskefaciliteter. Fra underetagen er der udgang til haven med udsigt til skoven.

Søllerød er et dejligt sted at bo. Her er man tæt på skøn natur, Kirkeskoven, Søllerød Naturpark og smukke Mølleåen og ”det Danske Schweiz”. Gå en tur forbi Søllerød Kro, gadekær og Kirke og oplev følelsen af at være på landet, samtidig med at der kun er 20 minutter i bil til Københavns Centrum.
Her er cykel/gåafstand til skole og daginstitution, samt indkøb som kan foretages i enten Holte eller Nærum.

Lyngskrænten 27 – Indflytningsklar stilfuld 60’er charme med en fantastisk beliggenhed i smukke Søllerød….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Lyngskrænten 27 , 2840 Holte9.450.000 kr.61.047 kr/㎡Ejer Udgifter: 7.234 kr/mdrRækkehusEnergimærke: BStørrelse: 145 ㎡Grund: 990 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1967Sidste tilstandrapport er fra: 2024-03-26 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x