Lystoftevej 47 0-th, 2800 Kongens Lyngby

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Spændende og flot moderniseret byhus i hjertet af Brede

Åbent hus med tilmeldingskrav 30/4 – klik på billede –

Hvis I kan lide steder med historie og stemning, vil dette charmerende byhus med garanti falde i jeres smag. Boligen er nemlig udsprunget af en tidligere butik på det gamle torv i Brede, og fremstår nu flot moderniseret med en god kælder i boligkvalitet er det anvendelige areal ganske betragteligt, og boligen ledsages desuden af en vestvendt, privat gårdhave.

Brede står for landsbystemning med en hyggelig og nærværende atmosfære, og I får hjemme på et lille, lukket vænge i hjertet af byen med stisystem til Mølleåen og Frilandsmuseet. Nærområdet formår at kombinere det praktiske med alskens fornøjelser, der både inkluderer kultur og natur.
I gå afstand finder I caféer, restauranter og indkøbsmuligheder samt daginstitutioner, skoler og fritidsaktiviteter. Lyngby centrum med masser af byliv ligger kun 10 min væk på cykel, der er bus stop nærmest uden for døren, og lokalbanen ligger kun 5 min. herfra

Selve boligen ligger i midten i en lille række, som oprindeligt bestod af tre boliger med tilhørende butik. I nr. 47 er det oprindelige skilt
“TT” stadig at finde over døren. Manden var møbelsnedker og restaurerede blandt andet møbler for Frilandsmuseet, mens konen var væverske. Træ og tekstil – deraf navnet. I midten af 90’erne blev butikken ombygget til den nuværende bolig, som i 2015 blev behørigt moderniseret.

Moderniseringer til trods vil I alligevel hurtigt mærke, at her ikke er tale om en hvilken som helst bolig. En loftshøjde i omegnen af tre meter finder man sjældent i et byhus, og de to hyggelige karnapper til vejsiden kommer af de oprindelige udstillingsvinduer. Også underetagen matcher boligens flotte stand til fulde, og her får I tre anvendelige disponible rum, hvoraf de to nemt kan slås sammen. De får følgeskab af et lækkert og rummeligt badeværelse samt af vaskerummet, som ligger ved trappen.

Et skønt lysindfald iscenesætter opholdsrummene i stueplan, hvor I får en stue og køkken-alrum i åben forbindelse. Fyldningslåger og vitrineskabe giver køkkenet et charmerende udtryk, mens de massive gulve i egetræ er en flot tilføjelse til opholdsafdelingen. Et lille gæstetoilet ligger ved entréen, mens et stort værelse afrunder planløsningen.

Gårdhaven har I adgang til via køkkenet, og da den ligger et par trin under husets stueplan, er den både læfyldt og ugenert. I får et vægmonteret drivhus til de hjemlige spireprojekter og overvintrende krukker, men der skal ikke passes mere, end det I selv sætter i gang. Parkering er der desuden plads til på vejen foran boligen.

Kontakt os for at høre mere ved en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Lystoftevej 47 0-th, 2800 Kongens Lyngby2.995.000 kr.45.379 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.313 kr/mdrVillalejlighedEnergimærke: CStørrelse: 66 ㎡Grund: 316 ㎡Antal værelser: 2Opført i: 1951

Der er ingen anmendelse på “Lystoftevej 47 0-th

[rotador grupo=1]