Lystrupvej 228, 8520 Lystrup

8520 lystrupvej 228 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Nyrenoveret villa med central beliggenhed

Åbent hus med tilmeldingskrav 31/3 – klik på billede –

Ejendommen:
Denne gennemrenoverede bolig er beliggende centralt i Lystrup, hvor man både kan nyde den skønne have og kort afstand til bus samt letbanestop. Boligen fremstår nymalet og med nylakerede gulve fuldstændig indflytningsklar. Foran ejendommen er der en praktisk carport med tilhørende redskabsrum samt yderligere et udhus.

Boligen:
Boligen byder på en fin entré med vaskefaciliteter og plads til opbevaring af sko og overtøj, samt adgang til boligens moderne og lyse badeværelse, som udstråler elegance med de flotte klinker og brusenichen med glasafskærmning.

Fra entréen er der adgang til det centrale rum i boligen, som består af køkken-alrum og stue i ét. Køkkenet er med hvide grebsfrie elementer. Her er der ikke kun tænkt på æstetik, men også funktionalitet, hvilket gør det til et indbydende sted for enhver kok eller madentusiast at udfolde sig.
Her er god plads til både spise- og sofaafdeling, og der strømmer masser af lys ind igennem det store vinduesparti med terrassedør. Fra den hyggelige stue har man udgang den vestvendte terrasse, hvor eftermiddags- og aftensolen kan nydes i den dejlige have.

I forbindelse med stuen finder man et rummeligt værelse med flot udkig til haven.

På første sal venter dig et multirum/kontor og 2 gode værelser, der giver plads til både privatliv og fællesskab. Disse rum byder på en behagelig atmosfære og er perfekte til både afslapning og arbejde.

Det flotte lysindfald, der strømmer ind gennem vinduerne, skaber en behagelig atmosfære og bidrager til boligens åbne og indbydende karakter. Her er der plads til at nyde hverdagens øjeblikke og skabe uforglemmelige minder sammen med familie og venner.

Området:
Boligen har en yderst central beliggenhed i Lystrup. Her er man i gåafstand til indkøbsmuligheder, bus- og letbaneforbindelser, daginstitutioner, skole, fitnesscenter. Yderligere er der cykelafstand til Egå Engsø, bibliotek, tennisbaner, samt svømmehal. Man har kun få minutter til motorvejen, og Aarhus C kan nås indenfor 15-20 minutters kørsel….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Lystrupvej 228 , 8520 Lystrup2.195.000 kr.19.451 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.755 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 110 ㎡Grund: 1336 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1917Sidste tilstandrapport er fra: 2023-11-09 check den her

Lystrupvej 228, 8520 Lystrup

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Flot istandsat villa centralt i Lystrup

Det er en gennemført istandsættelse, der venter jer i boligen på Lystrupvej 228, hvor I bydes indenfor i et lyst hjem med en velovervejet rumfordeling, flotte detaljer og en helt central beliggenhed. Herudover leverer sælger huset i nymalet stand samt med afslebne og lakerede gulve – lige klar til indflytning. Derfor når I hurtigt alt det, som de fleste af os har brug for i hverdagen, herunder dagligvarebutikker, børnepasning samt byens station og letbanen der alle ligger i gåafstand fra jeres kommende hjem. Familiens skolebørn kan cykle til dagens undervisning på blot to minutter, og undervejs passerer børnene både byens bibliotek, badmintonklub og hundepark, mens Moment Lystrup Svømme- og Aktivitetscenter ligger som nabo til Lystrup Skole. Hele byen er omgivet af natur, og særligt nemt er det at nå Egå Engsø – et børnevenligt naturområde hvor man kan lave mad på bål og overnatte i shelters. Ydermere tilgodeses pendleren, idet der er kort afstand til både bus, tog samt motorvejen.Indendørs byder villaen på køkken og stue i åben forbindelse, hvor førstnævnte er indrettet med hvide grebsfrie elementer og et dejligt kig til havens grønne univers, mens stuen har gavmilde lysindfald og udgang til den vestvendte terrasse. Stueplan rummer også et rummeligt soveværelse, et flot, moderne badeværelse med brus samt entré/bryggers med plads til overtøj og vaskemaskine bag skabets hvide skydedøre. Der er naturligvis gennemgående gulve i både stueplan og på førstesal.Heroppe venter to lyse værelser – det ene med udgang til en sydvendt altan samt en stort møblerbar repos/stue, der nemt kan indrettes som tv-stue eller multirum til børnene.Udendørs er det oplagt at slappe af og spille bold på plænen, riste snobrød på den lille bålplads eller nyde livet på den store nyanlagte træterrasse.Ejendommen er løbende istandsat med bl.a. udskiftning af alle vvs-installationer, herunder gulvvarme i stueplan, nye radiatorer, ligesom rør til førstesalen er nye. Stikledning og rør/kloak frem til vej er udskiftet – herunder både vand og fjernvarme, ligesom der er isat rottespære. Huset har desuden fået efterisoleret loft og skunkrum, ligesom der er isoleret med 360mm isolering under de støbte betongulve. Tagpap på toilet samt entré-bygninger er skiftet. Huset er herudover omfuget udvendigt i 2020.Vi glæder os til at byde jer indenfor!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Lystrupvej 228 , 8520 Lystrup2.349.000 kr.20.815 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.452 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 98 ㎡Grund: 1336 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1917