Mads Kehlets Vej 37, 6091 Bjert

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Ugeneret vandkantsvilla med panoramaudsigt

Ved Kolding Fjord, nærmere betegnet Agtrup Vig, står denne fænomenale villa, der med sit klassiske stråtag og den imponerende og fuldstændig ugenerede udsigt ud gennem Kolding Fjord, på fineste vis kombinerer naturskønne omgivelser og rigelige mål charme. Beliggenheden er særdeles privat, og husets indretning såvel som materialevalgene matcher til fulde de smukke landskaber. Storslået udsigt til Kolding FjordDet blå vand i fjorden kommer til syne, hvad end man står i boligens opholdsrum eller sidder på terrasserne, og da både hus og have er placeret højt, er udsigten yderligere forbedret. Først for ses bådebroen, der administreres af et velfungerende brolaug, og herpå fortsætter blikket langt ud over vandet. Længst borte ses Skærbækværket, og på hver side af fjordens bred rejser marker og skove sig.Som også tilstedeværelsen af føromtalte bådebro indikerer, er mulighederne for at gøre aktiv brug af den vandnære beliggenhed gode. Det gælder selv for sejlads af forskellig karakter, lystfiskeri og badning, ligesom det kan anføres, at der blot få skridt fra vandkanten er opstillet et shelter.Stråtag, gule sten og nydelige detaljerFacaden er udført i gule mursten, der flankeres af strå og malede trægavle. Udtrykket er således klassisk, og hertil bidrager også de sprossede vinduer fra 2015. Inde i huset er det især det rige lysindfald i stuen, der tiltrækker sig opmærksomheden. Under loftet er der delvist blotlagte bjælker, og i retning af vandet er den anseelige karnap en sjældent charmerende tilføjelse.Etagen fortsætter ved køkken-alrummet, hvor køkkenet fra BOFORM med de hvide massive skuffer, er forsynet med en Corian-bordplade. Herpå følger alrumsafsnittet, mens stueplanet fuldendes af henholdsvis et værelse med direkte adgang til et badeværelse. Via entréen nås overetagen, og denne byder på to værelser, hvoraf det ene er et oplagt forældresoveværelse med eget badeværelse. Reposet er udstyret med faste skabe.Suveræne terrasserForan dagligstuens karnap er der anlagt en stor terrasse, som i hele den lune sæson er en naturlig forlængelse af opholdsrummet. Man sidder helt privat, for vejen og naboer er placeret lavere i landskabet, og afrundingen mod fjorden med brede, men lave hække i en blød bue tjener netop til at understrege denne fornemmelse.Altanen på førstesalen er også i den grad værd at fremhæve som et led i udearealerne, og det samme er den store terrasse, der er arrangeret på taget af dobbeltgaragen. Foruden de to parkeringspladser er garagebygningen indrettet med et værksted.Liebhaver…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Mads Kehlets Vej 37 , 6091 Bjert6.895.000 kr.32.386 kr/㎡Ejer Udgifter: 6.029 kr/mdrLandejendomEnergimærke: DStørrelse: 206 ㎡Grund: 2569 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1974Sidste tilstandrapport er fra: 2015-03-30 check den her

Mads Kehlets Vej 37, 6091 Bjert

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Charmerende villa med smuk og ugeneret udsigt

Charmerende villa med smuk og ugeneret udsigt

At bo med panoramaudsigt over Kolding fjord, er en drøm for de fleste. Tilsat en ugeneret og privat beliggenhed, et charmerende hus og kun 4 km til Sdr. Bjerg som har både skole, indkøb og sportsaktiviteter, er her tale om en villa med meget at tilbyde.

Fra stuen kan man om aftenen, til lyden af flammernes knitren i pejsen, nyde den smukke udsigt over fjorden, hvor lyset fra boligerne på nordsiden spejler sig i vandoverfladen. Om dagen, når solen står højt, kan dagen nydes på den store terrasse, hvorfra livet på vandet kan nydes og man kan se til Koldingegnens Idrætsefterskole, Skærbæk og Fyn. Man ligger helt ugeneret, da ejendommen er placeret højt i forhold til vandniveauet.

Foran ejendommen ligger bådbroen for det lokale bådlaug, her er mulighed for at søge om optagelse, som bliver drøftet på den halvårlige generalforsamling.

Boligen er i charmerende stil moderniseret, så det i dag fremstår med store lyse rum og en god atmosfære, som kun bliver bedre af den smukke udsigt til vandet. Udsigten kan specielt nydes fra stuen og soveværelset hvorfra der er udgang til henholdsvis terrasse og altan.

Grunden er udlagt som naturgrund, med flere flotte udsigtsposter. Derudover er der en god dobbeltgarage med værksted til huset….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Mads Kehlets Vej 37 , 6091 Bjert6.895.000 kr.32.386 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.434 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 206 ㎡Grund: 2569 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1974