Mågevej 36, 5450 Otterup

5450 magevej 36 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Flot familievilla med dejlig beliggenhed

Velkommen til Mågevej 36, hvor denne skønne villa venter på at byde jer velkommen hjem. Beliggende i et dejligt og familievenligt område, byder denne bolig på en skøn kombination af komfort, kort til alle hverdagens gøremål og hjemlig idyl. Men bliver budt velkommen indenfor i den rummelige entré, hvor der er rigeligt med plads til opbevaring af familiens overtøj og sko. Huset er skønt indrettet med en opholdsafdeling i form af køkken-alrum med direkte udgang til den dejlige overdækket terrasse og den hyggelige TV-stue. i det anden ende af huset får man et stort soveværelse, 2 gode børneværelser, et fint badeværelse samt et godt bryggers med egen udgang til baghaven. Garagen er i dag indrettet som et disponibelt rum, hvor man kan udleve sin hobby i stor stil!Foruden det fantastiske hus, får man med adresse på Mågevej 36 også en dejlig 791 kvadratmeter stor grund med en fin have til. Beliggenheden er også værd at slå et slag for. Her på Mågevej er du nemlig i gåafstand til alle faciliteter som Otterup by byder på, hvad end det er skole, daginstitution, indkøb, offentlig transport, fritidsaktiviteter mm. Med andre ord er huset på Mågevej 36 det oplagte valg for familien, der søger en kombination af en rolig beliggenhed og nærhed til alle hverdagens gøremål. Klart en ejendom som skal opleves! Kontakt os allerede i dag for en fremvisning på tlf.: 6482 1634…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Mågevej 36 , 5450 Otterup1.495.000 kr.10.577 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.064 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 131 ㎡Grund: 791 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1967Sidste tilstandrapport er fra: 2019-03-21 check den her

Mågevej 36, 5450 Otterup

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

God, velholdt familievilla centralt i Otterup

Åbent hus med tilmeldingskrav 10/10 – klik på billede –

– Klassisk familievilla med tidssvarende indretning
– Fleksibel planløsning med mulighed for fire værelser
– Stort, åbent opholdsmiljø
– Ligger centralt i Otterup

Denne etplansvilla fra 1967 har en attraktiv indretning, og det samme er beliggenheden på Mågevej i Otterup, hvor en spadseretur på bare 10 minutter leder jer forbi samtlige fornødenheder til dagligdagen.

Den oprindelige ejendom blev senere udvidet med en tilbygning i 1972, og dermed får I ikke bare en tidssvarende bolig, men også et tidssvarende boligareal. Villaen suppleres yderligere af en garage, og I kan roligt bruge de 35 bonuskvadratmeter til andre formål. Der er nemlig opført en god carport lige foran.

Selve boligen byder på en klassisk planløsning, der er velafprøvet og funktionel. Fra entréen har I værelsesafdelingen på højre side, mens opholdsrummene ligger til venstre. Her finder I køkken-alrummet i åben forbindelse til den store dobbeltstue, hvor den bagerste sektion er udnyttet til et hyggeligt pejseafsnit. Køkkenet er dobbeltsidet og fremstår moderne med matsort skabsinventar og pæne greb, mens både bryggerset og boligens lyse badeværelse ligger i forlængelse af værelsesafdelingen. Endelig får I tre gode, regulære værelser, og har I behov for et ekstra, kan det største værelse tilmed deles op i to.

Villaen ligger tilbagetrukket på grunden, så I har havemiljøer på begge sider af huset. Mod vejen er forhaven nydelig og præsentabel, mens udelivet primært holder sig til den ugenerede baghave. Der er udgang til overdækkede terrasser fra både bryggerset og stuen, og hverken frugttræerne, hækken eller den grønne plæne kræver større erfaring eller ekspertise.

Lidt nede ad Mågevej går en lille sti mod bymidten, mens et par hundrede meter skiller jer fra byskoven i modsatte retning. Gode handlemuligheder, skoler og almene fornødenheder ligger dybt indkodet i Otterups DNA, og den samlede mængde af faciliteter gør byen til et suverænt udgangspunkt for familielivet. Arbejder I inden for byskiltet, kan I spadsere til det meste, og ligger arbejdspladsen i Odense, skal I ikke afsætte meget mere end et kvarters tid til køreturen.

Her får I et godt hus i et attraktivt område, så kontakt os for en fremvisning allerede i dag….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Mågevej 36 , 5450 Otterup1.595.000 kr.11.284 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.247 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 131 ㎡Grund: 791 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1967Sidste tilstandrapport er fra: 2019-03-21 check den her