Mågevej 9, 6851 Janderup Vestj

6851 magevej 9 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Store åbne opholdsrum og mulighed for børneafdeling

Åbent hus med tilmeldingskrav 4/4 – klik på billede –

Denne villa fra 1974 byder på masser af spændende detaljer, der gør den helt unik. Her mødes åbenhed og funktionalitet med en delvis forbindelse mellem køkken og stue samt en god placering af soveværelserne, der giver mulighed for at indrette børne- og forældreafdeling. Med andre ord et skønt hjem til den moderne børnefamilie – og så ligger det ovenikøbet centralt i den naturskønne by Janderup, som har et godt fællesskab, en god skole og et fantastisk idrætsliv.

Træd indenfor i den 167 m2 store bolig og gå på opdagelse i det store stuemiljø, der byder på rå murstensvægge med indmuret pejs, niveauforskel og store vinduespartier. Huset ligner ikke det typiske parcelhus, og derfor kan du med opfriskning hist og her skabe et helt unikt og meget personligt hjem.

Boligens tre soveværelser ligger fordelt, så de to ligger sammen med et spabadeværelse i den ene ende, mens det sidste ligger dejligt privat i den anden ende sammen med gæstetoilettet. Det skaber lige så gode betingelser for privatlivet, som det store opholdsmiljø gør for familiens samvær.

Det store spisekøkken kan separeres fra resten af opholdsmiljøet med en foldedør. Dette gør indretningen meget fleksibel, og den kan tilpasses efter behov. Eller du kan åbne op så køkken og stue integreres.

Udenfor byder haven på flere hyggelige terrasser, hvoraf den nærmest huset er overdækket. Her er der også en muret grill og en skøn udsigt over havens frodige beplantning. På grunden er der også et drivhus og et stort udhus med god plads til at indrette værksted eller lignende.

Den centrale beliggenhed sørger for, at du har alt, hvad du behøver, inden for rækkevidde. Med stoppested, supermarked, og skole inden for få hundrede meters afstand, er bekvemmeligheden i top. Tag på naturskønne vandreture i Varde Ådal, eller nyd en aktiv dag i Nørre Hebo Plantage – og glæd dig til at komme hjem igen til dit skønne hjem på Mågevej 9.

Book din fremvisning i dag!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Mågevej 9 , 6851 Janderup Vestj1.198.000 kr.6.768 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.497 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 167 ㎡Grund: 971 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1974Sidste tilstandrapport er fra: 2024-03-15 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x