Maglegårdsvej 2, 3480 Fredensborg

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Indflytningsklar villa med en helt særlig beliggenhed

Få minutters gang til Esrum Sø og Slotsparken er denne villa beliggende i rolige og ugenerede omgivelser. Her er kort afstand til den populære Endrupskolen, daginstitution, sportsfaciliteter, Fredensborg Station samt byens komplette stisystem.

Fra husets første sal er der en flot udsigt over hyggelig og smuk sø samt marker, enge, Esrum Sø og Gribskov i baggrunden.

Klassisk rød murstensvilla opført i gedigne materialer. Her ses også en flot arkitektonisk detalje med fremskudt frontspids, som tilfører ekstra plads på førstesalen.

Ejendommen er opført som lavenergihus med genindvindingsanlæg, som dels sparer på varmeforbruget og sikrer et optimalt indeklima.

Til huset hører en dobbelt carport med integreret udhus. Yderligere et udhus er at finde i baghaven.

Her er 180 veldisponeret m2 fordelt på to plan, hvor børn og forældre kan få hver deres afdeling.

Stueplan byder på åbent køkken/alrum, hvorfra I kan bevæge jer ud på husets store terrasse. Herfra kan I nyde en sydvendt have omgivet af træer og et rigt fugleliv.

Køkken/alrummet er samlingspunktet i huset og her er god plads til både den store familie og gæster. Køkkenet har elementer fra Svane og er opgraderet med pyrolyseovn og induktionskogezone.

Med hele tre værelser i stueplan er her god plads til både at indrette kontor samt værelser til børnene, som tilmed kan få deres eget badeværelse. Der er gulvvarme overalt i stueplan.

Husets store stue på førstesalen er lys og særligt indbydende med en dejlig loftshøjde og en skøn udsigt over marker og Esrum Sø. Udsigten kan også nydes fra den solrige balkon, som byder på god indretningsplads.

Flere af vinduespartierne på førstesalen er fra gulv til loft, som giver et fantastisk lysindfald. Til de mørke aftener kan brændeovnen tage over og sprede hygge over stuen. Heroppe kan I også glæde jer til at få en lækker forældreafdeling, som har badeværelse med spa og gulvvarme.
Bemærk, at der ikke er bopælspligt i Fredensborg Kommune….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Maglegårdsvej 2 , 3480 Fredensborg5.195.000 kr.28.797 kr/㎡Ejer Udgifter: 4.254 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 180 ㎡Grund: 1047 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 2002Sidste tilstandrapport er fra: 20.02.2023 check den her

Der er ingen anmendelse på “Maglegårdsvej 2

Annonce: