Malmkærvej 6, 7361 Ejstrupholm

7361 malmkaervej 6 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Beliggende i ugeneret naturskønt området?

Åbent hus med tilmeldingskrav 16/6 – klik på billede –

Velkommen til Malmkærvej 6, her kører man hjem til et frirum, hvor følelsen af afslapning og rolighed helt automatisk kryber ind til en, og man daler langsom ned i tempo. Her er plads til at få ladet sine mentale batterier op til næste dag. Et skønt sted der henligger helt ugenert bortset fra det springende råvildt og haren i haven.
Ejendommen er beliggende tæt ved Gludsted, men også Ejstrupholm. Har en grund på hele 10.563 kvm. som byder på masser af plads til udfoldelse, herunder børnenes legeredskaber, mindre dyrehold og lign.
I Gludsted forefindes både skole, børnehave, SFO, dagplejere, købmand og et godt aktivt foreningsliv, med noget for enhver smag. I området findes dejligt naturområde tæt ved Gludsted Plantage, hvor der er afmærkede gå/løberuter, og hvor der i aftenstunden er stor mulighed for at møde/se store flokke af kronvildt.
Stuehuset fra 1926 er på 155 kvm. bolig, fordelt på 105 kvm. i stueetage og 50 kvm. på 1. sal.
Til ejendommen er der indrettet stor gildesal på 165 kvm. i tilhørende udhus med badefacilitter i disponibelt rum på 20 kvm.
Gildesalen er indrettet som et stort åbent rum, med køkken facilitteter samt et ekstra disponibelt rum. Et fantastisk sted til den store familiekomsammen eller de unge menneskers fest.

Stuehuset er indrettet med entré med klinkegulv og gulvvarme. Fra entréen er køkkenalrummet med et tilhørende værelse. Alrummet er et dejligt sted for familien at samles i hverdagens gøremål.
Fra alrummet er der stue med brændeovn, samt plads til spisebordet. Fra stuen er der udgang til sydvendt udestue, som giver gode mulighed for at forlænge sensommeren.
Badeværelset er med hvideklinker på gulv og op ad væggene. Der er her indrettet med bruseniche og bordplads til at kunne have både vaskemaskine og tørretumbler.
Soveværelset er indrettet med skabsvæg og udsigt ud til øst, så morgensolen kommer ind i soveværelset.
På 1. salen er der stor stue, som kan anvendes som hobbyrum eller multirum. Derudover er der værelse med loft til kip, og kunne anvendes som soveværelse.
Derudover er der tilhørende udhuse på henholdsvis 212 kvm. og 243 kvm. som er indrettet som lade bygninger samt hal på 156 kvm. og træskur på 152 kvm.

Fakta om ejendommen:
Der er indlagt fibernet på ejendommen
Opvarmning sker primært via fastbrændselsfyr. Sælger har brugt ca. 30 – 35 rummeter træ årligt. Der er mulighed for at supplere med olie, via oliefyret som også er placeret i fyrrummet.
Gulvvarme er ikke funktionsdygtig på badeværelset tilhørende stuehuset.
Vi gør opmærksom at der på ejendommen er §3 jord ved vandløbet på ejendommens nordlige skel. Nærmere information herom kan rekvireres ved ejendomsmægler.
Vi gør særligt opmærksom på at ejendommens kloakering er med udledning til vandløb. Ikast-Brande kommune er forespurgt om det skal forventes at ske udskiftning af kloakering. Sælger afventer fortsat svar herpå. En køber skal forvente at dette skal udskiftes.
Ejendommen har egen privat vandboring. Der vil i forbindelse med handlen, blive udarbejdet en forenklet vandprøve. Der er mulighed for at tilkoble sig byvand. Sælger er i gang med at indhente tilbud herpå.
Ejendommens adgangsforhold sker via Malmkærvej 4.
Vi gør opmærksom på at brændeovn i stue er fra før 2003, og skal derfor skiftes ved et ejerskifte.
Vi gør opmærksom på at udhus på 165 kvm. er anvendt som gildesal, men er registeret på BBR-ejermeddelelse som værende et udhus. Derudover er badeværelse ved gildesal også registreret som værende et udhus. Køber er indforstået med nævnte forhold og acceptere at overtage ejendommen med disse forhold….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Malmkærvej 6 , 7361 Ejstrupholm1.245.000 kr.8.682 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.119 kr/mdrVilla/LandejendomEnergimærke: DStørrelse: 155 ㎡Grund: 10563 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1926Sidste tilstandrapport er fra: 2022-05-12 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x