Marienborg Alle 84, 2860 Søborg

2860 marienborg alle 84 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Et af de eftertragtede gavlhuse midt i Søborg

Åbent hus med tilmeldingskrav 24/11 – klik på billede –

EDC Poul Erik Bech/Jan Krogh har nu fornøjelsen af at kunne udbyde denne charmerende villa på Marienborg Alle 84. Boligen fremstår i rigtig flot stand og er direkte til at flytte ind i. Herudover tilbyder villaen en super planløsning samt rummer en skøn og solrig have.
Boligen er indrettet således: Entré med plads til sko og overtøj samt trappe til 1. salen. Et smagfuldt indrettet badeværelse med kar hvor der er god plads. Bryggers med gode opbevaringsmuligheder, hvor der ligeledes er vaskemaskine og fjernvarmeinstallation. Fra entréen træder man direkte ind i villaens spisestue, som ligger i åben forbindelse til både tv-stue og køkken. Disse rum hænger utrolig godt sammen, og fungerer helt naturligt som hele boligens samlingspunkt. Køkkenet fremstår meget indbydende, og er holdt i hvide elementer, hvor der desuden er god skabs- og bordplads. 1. salen byder på hele tre gode soveværelser, hvor der her er mulighed for at etablere et ekstra soveværelse, såfremt man har behov for i alt 4 soveværelser på 1.salen. Villaen fremstår lys og indbydende, og det skønne lysindfald skal opleves på en fremvisning.

Til ejendommen hører en fantastisk have med masser af mulighed for forskellige
udendørs aktiviteter. Den byder på flere forskellige terrasser/hyggekroge, så man har
mulighed for at nyde sol/skygge på alle tidspunkter i døgnet. Villaen er beliggende på en af Søborgs mest eftertragtede veje, kun få hundrede meter fra Søborg Hovedgade. Trods den meget centrale beliggenhed, ligger boligen ugeneret fra trafikstøj mv. da den er beliggende på en sidegade til Vandtårnsvej.

Søborg Hovedgade byder desuden på masser af indkøbsmuligheder samt flere specialforretninger, der kan tilfredsstille langt de flestes behov. I området har man endvidere en Fitness World, Lagkagehuset, flere hyggelige caféer, Søborg Torv og meget mere. Her er ligeledes kort afstand til Kildebakke S-togsstation, der hurtigt og let kan nås til fods eller på cykel, og der går derudover også flere buslinjer fra Hovedgaden. Tæt på boligen finder man også Utterslev Moses skønne grønne områder, som indbyder til en dejlig gåtur. Desuden ligger der flere børneinstitutioner, skoler og idrætsfaciliteter, som bl.a. Gladsaxe Svømmehal og skøjtehal inden for kort afstand af boligen. Alt i alt en perfekt beliggenhed for den moderne familie….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Marienborg Alle 84 , 2860 Søborg5.995.000 kr.50.913 kr/㎡Ejer Udgifter: 4.304 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 119 ㎡Grund: 515 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1925Sidste tilstandrapport er fra: 2023-11-21 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x