Marius Simonsens Vej 5 2-tv, 8200 Aarhus N

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Denne skønne lejlighed på Marius Simonsens Vej 5, 2. tv har en fantastisk beliggenhed tæt ved Stjernepladsen. Her kan Letbanen fanges, så du hurtigt kan komme ind til Aarhus midtby eller andre dele af byen. Men det er ikke kun bylivet, der er inden for rækkevidde. Lejligheden ligger også tæt på Trøjborg, hvor der er et rigt udvalg af butikker, restauranter og caféer.I nærheden af lejligheden finder du også den smukke Riis Skov, hvor du kan nyde lange gåture eller en hyggelig picnic med venner og familie. Og hvis du trænger til at køle af om sommeren, kan du besøge Den Permanente badeanstalt, der ligger lige ved siden af Riis Skov.Lejligheden er lys, charmerende, rummelig og har en rigtig god planløsning. En planløsning som både fungerer til det unge par, den enlige eller som delelejlighed for 2 studerende. Det absolutte hjerterum i lejligheden er den store stue. Her er der et helt fantastisk lysindfald fra de store vinduespartier og det er desuden også herfra der er udgang til lejlighedens skønne altan. Lejligheden byder på to store værelser, hvoraf det ene egner sig godt til børneværelse eller kontor. Det andet værelset er større og her er der både plads til stor dobbeltseng og klædeskab. Køkkenet er flot og stilrent, holdt i hvide materialer med god skabsplads og alt i hårde hvidevarer. Badeværelset er også godt indrettet med bl.a. separat bruseplads. Lejligheden er en del af en sund ejerforening med gode fællesfaciliteter, herunder pulterrum i kælderen. Bag ejendommen finder du en skøn have, der er en oase i området og flittigt benyttes af beboerne. Med en beliggenhed tæt på både byliv, skov og vand, er denne lejlighed et perfekt hjem for enhver, der ønsker at bo centralt i Aarhus, men stadig have adgang til naturen og de gode faciliteter i nærområdet….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Marius Simonsens Vej 5 2-tv, 8200 Aarhus N2.398.000 kr.35.791 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.039 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: DStørrelse: 67 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1952

Marius Simonsens Vej 5 2-tv, 8200 Aarhus N

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

FANTASTISK 3-VÆR MED ALTAN!

danbolig Aarhus Nord har nu fornøjelsen af at præsentere denne delevenlige, lyse treværelseslejlighed, der har en dejlig vestvendt altan med udsyn til grønne områder.

Du bydes velkommen i lejlighedens entré, som har en god størrelse med plads til sko og overtøj. Entréen åbner op til lejlighedens fine tosidede køkken, som er holdt i lyse materialer med god bordplads, skabsplads og alt i hårde hvidevarer.
Badeværelset er med separat bruseniche, væghængt toilet og opbevaringsplads.
Stuen har en g…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Marius Simonsens Vej 5 2-tv, 8200 Aarhus N2.495.000 kr.37.239 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.355 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: ukendtStørrelse: 67 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1952