Markedsgade 18, 9500 Hobro

9500 markedsgade 18 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Ejendom i flotte røde mursten med to lejemål

Flot murstensejendom i 3 plan med to lejemål.

Ejendommen består af stueplan, 1. sal og kælder. Man bliver budt velkommen i en gang, hvorfra der er mulighed for at komme ind i stueplan, et værelse og op til 1. sal.

I stueplan kommer man ind i en entre, hvorfra der er adgang til et badeværelse og indtil køkkenet som er stort og lyst med hvide køkkenelementer, herfra er der mulighed for at komme ud til boligens terrasse og have. Fra køkkenet er der adgang til både et disp. rum som hænger sammen med et værelse og indtil boligens stue, hvor der er adgang til endnu et værelse.

Går man op til lejligheden på 1. sal bliver man budt velkommen i en stor og lys stue, som giver adgang til resten af 1. sal. Her befinder der sig et flot køkken, et pænt og lyst badeværelse og to værelser i gode størrelser. Derudover er der fra stuen mulighed for at komme ud på en lille altan. 1. sal er tidligere blevet benyttet som en køreskole. Mulighed for et yderliger værelse

Villaen har en kælder som kun kan tilgåes ude fra haven og består af et bryggers og to disp. rum.
I ejendommen er der indlagt fjernvarme og der er lavet tilkobling til separatkloakering.

Ejendommen kan købes, hvor udlejning til køreskole fortsætter. Der er således mulighed for at erhverve ejendommen med følgende regnestykke:
1. Udlejning af hele ejendomme – 2 lejemål
2. Udlejning af 1. sal – evt. til køreskole og selv bebo stueplan
3. Bebo hele ejendommen selv….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Markedsgade 18 , 9500 Hobro1.580.000 kr.7.980 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.929 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 198 ㎡Grund: 713 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1905

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x