Martin Reimers Vej 5, 6510 Gram

6510 martin reimers vej 5 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Velholdt 1 plans villa på lukket vænge

Åbent hus med tilmeldingskrav 3/4 – klik på billede –

På et lukket vænge i den dejlige slotsby Gram, beliggende på en 1028 m2 stor grund, har vi nu fornøjelsen af at præsentere denne fine 1 plans villa opført i 1973.
Ejendommen der rummer 141 m2 boligareal, er opført med eternitskifer tagbelægning og kalksandsten og fremstår generelt flot vedligeholdt.
Du bydes velkommen i en entré der via en fordelingsgang leder til husets værelsesafdeling. Her finder du 2 gode værelser, samt et større værelse med tilhørende walk-in closet. I denne afdeling er der også et stort moderniseret badeværelse med spabad, samt et gæstetoilet.
Fra entréen er der også adgang til husets store køkken/alrum/stue, perfekt til at samle hele familien. Køkkenet fra 2016 er rummeligt og fremstår flot og moderne med hvide fronter. Stuen er også rummelig og de store vinduer mod syd/vest sikrer et dejligt lysindfald. Fra stuen er der udgang til en overdækket terrasse, samt til en god udestue på 17 m2 med mange vinduer der igen giver dejligt lysindfald. Udestuen er ideel til at forlænge sommeraftenerne.
Ejendommen rummer udover ovenstående også et praktisk bryggers med plads til både vaskemaskine og tørretumbler, samt et ekstra værelse med direkte udgang til den overdækkede terrasse.
Villaen er med sin let tilbagetrukne placering på grunden, omkranset af den let passelige have, der primært er anlagt med græs.
Til ejendommen hører en god carport og et udhus.
Villaen er beliggende med kort afstand til centrum i Gram. Gram er en hyggelig by der byder på forskellige muligheder, du kan bl.a. tage nogle dejlige gå- og løbeture i Gram Storskov eller Slotsparken. Derudover har byen sit eget slot, Gram Slot, hvor der afholdes forskellige aktiviteter og hvor den smukke natur kan nydes. Byen har sin egen skole, børnehave, fritidscenter og indkøbsmuligheder….

  Anmeldelser: 0

  Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

  Stamdata

  Martin Reimers Vej 5 , 6510 Gram945.000 kr.6.236 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.251 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 141 ㎡Grund: 1028 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1973Sidste tilstandrapport er fra: 2024-03-15 check den her

  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x