Mejerivej 4, 8305 Samsø

8305 mejerivej 4 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Hyggeligt landsbyhus; ligger fredeligt i Brundby

Leder du efter rolige omgivelser, kan det her være stedet. Det hyggelige landsbyhus er beliggende tilbagetrukket og ugeneret i Brundby. Fra huset er der kun en kort gåtur til borgerforeningens grønne areal med lille vandhul, boldbane samt sti til hyggelig shelterplads ved Møllestubben. I byen er en meget aktiv borgerforening og med kun 2 km. til fin badestrand i Ballen og samme afstand til shopping og indkøb i Tranebjerg, ligger Brundby godt placeret på øen.

Det velholdte hus er et helårshus, men må også anvendes til fritidsbolig iflg. kommuneplanen.
Inde byder huset på et stort og virkelig lyst alrum med stue og køkken i åben forbindelse. Her er der god plads til mange hyggelige timer sammen med familien. Når vejret er til det er der også mulighed for at sidde under den store overdækket terrasse der ligger tæt ved køkkenet. Husets badeværelse ligger i stueplan. Her er separat bruseniche, klinker på gulvet samt vaskesøjle. I alrummet er der trappe til 1. salen hvor man finder tre gode soveværelser; alle lyse og velindrettet. Huset opvarmes med luft/luft varmepumpe, og der er desuden opsat et solvarmeanlæg til opvarmning af brugsvand.
Omkring huset er hyggelig have med græsplæne og flere gode kroge og terrasser. Grunden skråner op mod vest, og øverst er der mulighed for at sidde og nyde en fantastisk udsigt over landskabet og byen.
På grunden ligger en stor anvendelig garage med god plads til opbevaring. Desuden et mindre udhus, som ikke er registeret i BBR.
Der er gode færgeforbindelser til Sjælland og Jylland, bl.a. passagerfærge direkte til Aarhus C. Brundby ligger ca. 2 km. fra øens hovedby, Tranebjerg, der har supermarkeder, cafeér, biograf og fritidsinteresser. Derudover er der et væld af muligheder på øen, men blandt andet velrenommeret 18-hullers golfbane ud til Samsø Bælt, afvekslende natur og mange kulturelle oplevelser hele året rundt….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Mejerivej 4 , 8305 Samsø1.550.000 kr.13.003 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.822 kr/mdrVilla/FritidsboligEnergimærke: DStørrelse: 100 ㎡Grund: 1249 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1920Sidste tilstandrapport er fra: 2024-03-20 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x