Mejlgade 78C 4, 8000 Aarhus C

8000 mejlgade 78c 4 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

2-værelses lejlighed med hems på Mejlgade

Åbent hus med tilmeldingskrav 26/1 – klik på billede –

I den rolige ende af Mejlgade i et lukket gårdmiljø ligger denne særdeles hyggelige lejlighed. Lejligheden ligger, som nabo til Latinerkvarteret, som er et af de mest foretrukne områder i Aarhus. Latinerkvarterets historie går helt tilbage til det 18. århundrede og den dag i dag oplever man stadig den helt særlige stemning og livlige atmosfære, hvor historiske, farverige ejendomme og brostensbelagte gader huser utallige specialforretninger, bagerier og hyggelige fortovscafeer. Desuden er man ikke langt fra vandet og naturen, hvor det er muligt at nyde stilheden og de smukke omgivelser.

Lejligheden har indgang via 3. salen, som fører videre op til selve lejligheden, som er beliggende på 4. sal. På reposen mellem 3. og 4. sal er der god mulighed for opbevaring af overtøj.
Selve lejligheden byder velkommen i køkkenet, som ligger i åben forbindelse med stuen. Køkkenet er indrettet med hvidt, tidløst inventar og med god opbevaringsplads i form af over- og underskabe. Derudover er der alt i hårde hvidevarer. I stuen åbnes der op med loft til kip og fritlagte bjælker. Her er der rig mulighed for plads til både spisebord og et hyggeligt sofaområde. Fra stuen er der adgang til en lys og brugbar hems med gode indretningsmuligheder og vinduer.
Soveværelset er ligeledes med synlige bjælker og med plads til både seng og klædeskab.
Afslutningsvist et nydeligt badeværelse med vindue til det fri, separat brus og vaskemaskine.

Som køber bliver du en del af en velfungerende ejerforening, hvortil der er gode fællesfaciliteter.

Flyt direkte ind i en velholdt lejlighed på en af Aarhus’ bedste beliggenheder….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Mejlgade 78C 4, 8000 Aarhus C2.599.000 kr.50.961 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.337 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: BStørrelse: 51 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 2Opført i: 1939

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x