Mejlholmgade 103, 5000 Odense C

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Rækkehus med ejerlejlighedsstatus fra 2015

Åbent hus med tilmeldingskrav 2/4 – klik på billede –

Skønt rækkehus med ejerlejlighedsstatus fra 2015 i det populære Skibhuskvarter. Boligerne er opført i meget vedligeholdelsesvenlige materialer og er med egen vaskesøjle på badeværelset og en solrig terrasse, er det sådanne bolig du søger, kunne denne lejlighed meget vel være dit kommende hjem.

Lejligheden ligger i et nyere kvarter med grønne områder, egen markeret parkering (med mulighed for opladning til el-bilen) og en dejlig vestvendt terrasse, hvor eftermiddagen- og aftensolens sidste stråler kan nydes. Der er kort afstand til indkøb, skole og institutioner. Hele lejligheden er præget af tidløst materialevalg, og der er lagt lidt ekstra kærlighed i detaljerne, såsom flot bordplade med underlimet kvadratisk vask, ekstra elementer således der er integreret køleskab og fryseskab i boligen. Flotte klinker pryder både entréen og badeværelset, mens der er flot askeparket i resten af boligen.

Entréen har skab med plads til både sko og overtøj. Det rummelige køkken/alrum har Svane-elementer fra 2015 og rigelig plads til et spisebord, så familie og venner kan samles om god mad og hyggelige stunder. Køkken/alrummet er i åben forbindelse med stuen, der har udgang til den lukkede gårdhave, hvor man kan nyde dagens måltider.

Badeværelset har gode kvadratmeter og rummer både en fuld vaskesøjle, bruseniche og et praktisk skab til toiletartikler.

Med tre gode værelser henvender rækkehuset sig til både den kræsne single, den lille familie, delelejlighed eller blot køberen, der ønsker en indbydende og indflytningsklar bolig, hvor man ikke skal bekymre sig om andet end at bo og nyde livet. Skibhuskvarteret er et yderst eftertragtet område, især efter havnens udvikling med et spændende kulturliv, herunder havnebadet, minigolf, parkour-område, koncertområde, det Nordatlantiske Hus og ikke mindst Storms Pakhus, som virkelig har fanget fynboernes opmærksomhed.

Derudover hører der et praktisk skur til opbevaring tilhørende lejligheden….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Mejlholmgade 103 , 5000 Odense C2.425.000 kr.28.869 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.088 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: A2010Størrelse: 84 ㎡Grund: 2664 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 2015