Mekuvej 34, 7171 Uldum

7171 mekuvej 34 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Sjælden udbudt ejendom i attraktivt område!

På en af de store parceller i det attraktive boligområde på Mekuvej i Uldum, finder du dette yderst velholdte hus på en 2944 kvm stor grund. I området er der mulighed for en bebyggelsesprocent på hele 50%, så mangler du en større garage, hal eller mere boligareal – så skulle der være rig mulighed for at planer og drømme kan harmonere her.
Huset er opført af Uldum Huse efter sælgers egne tegninger, hvor der er tænkt over selv de mindste detaljer, du vil derfor opleve et hus som er passet og plejet i hele sælgers ejertid. Huset er fuldmuret og med træ/alu vinduer, genvex samt gulvvarme overalt.

I området var der på byggetidspunktet krav om min. 100 kvm garage/erhvervsbygning, og dette kan du som kommende ejer nyde godt af. Du finder dobbelt garage med el-port, opbevaringsrum (isoleret) med port og mulighed for kontor med egen indgang.

Selve boligen på 189 kvm byder på:
– Stort lækkert og lyst køkken/alrum med loft til kip med akustiklofter
– Svane køkken med alt i hvidevarer, de fleste skiftet i 2023
– Lys og rummelig stue med loft til kip og med flere udgange til haven via. dobbelte terrassedøre
– Forældreafdeling med eget badeværelse med badekar og walk-in
– 2 værelser på hver ca. 15 kvm med tilnyttet badeværelse
– Kontor
– Bryggers med håndvask samt vaskemaskine og tørretumbler i god arbejdshøjde

Størstedelen af haven er udlagt i græs, med flere kroge med beplantninger. Herudover får du flere skønne terrassearealer, hvor du kan nyde solen i løbet af hele dagen. Og på nordvest siden af huset finder du et privat areal med køkkenhave, spaområde samt terrasse.
I Uldum møder du bl.a. et særdeles aktivt lokalsamfund for alle alderstrin. I sportsforeningen findes et stort udvalg af aktiviteter for både store og små. Centralt i Uldum ligger Skole fra 0-6 klasse, her går ca. 200 elever. Til skolen er der også tilknyttet fritidsordning, og børnehaven ”Børnekæret” leverer størstedelen af eleverne til 0-klasse hvert år. Efter 6 klasse fortsætter skolegangen ofte på Lindved skole, hvortil der er gode transportmuligheder.
Uldums gode beliggenhed betyder at du som indbygger har kort afstand til alle hverdagens fornødenheder.
Horsens og Vejle nås inden for ca. 20 minutters kørsel. Fredericia, Billund, Brande, Kolding og Skanderborg nås inden for 30 minutter og det tager kun 45 minutter til henholdsvis Århus og Herning.
De skønne naturomgivelser i Uldum kær er ej at forglemme.
Søger du en bolig som ikke udbydes hver dag, og har pladskrævende hobbies eller ønsker at kombinere bolig og erhverv? Så skal du ud og se ejendommen her….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Mekuvej 34 , 7171 Uldum3.600.000 kr.19.048 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.258 kr/mdrVillaEnergimærke: BStørrelse: 189 ㎡Grund: 2944 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 2007

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x