Mellemvejen 3, 6830 Nørre Nebel

6830 mellemvejen 3 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Flot villa i Lydum med masser af plads – stor garage.

Solid og præsentabel rødstensvilla beliggende i Lydum. Villaen fremtræder passet og velholdt. Her er en flot have med mange forskellige træer, planter, og masser af sol- og lækroge – og især den lille vestvendte og overdækkede terrasse, er et rigtig hyggeligt sted et nyde tilværelsen.

Til villaen hører også en stor dobbeltgarage med støbt gulv- perfekt hvis man kunne tænke sig et hobbyværksted. Villaen opvarmes med en luft til vand varmepumpe der blev installeret i 2018.

Entre med god garderobeplads. Fra entreen er adgang til et stort bryggers, hvor der er god skabsplads, vask og tilslutningsmulighed for både vaskemaskine og tørretumbler. Fra bryggerset kan man komme direkte ud i den store garage.

Forgang, som er indrettet til et lille kontor. Velindrettet og moderne køkken fra 2018, med masser af bord- og skabsplads og med plads til stort spisebord.

Hyggelig og nem møblerbar opholdsstue med lyse gulve. I stuen er der en brændeovn og her er en fantastisk flot udsigt over engen neden for Lydum.

Rummeligt og lyst værelse med udgang til den vestvendte terrasse.

Flisebelagt badeværelse, med vask i skabsarrangement og bruseniche.

Første sal er indrettet med 3 børneværelser samt et stort soveværelse.

Der er selvfølgelig også badeværelse på 1. sal

En god, pladsrig og gedigen villa, perfekt til den store familie.

Kontakt os for en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Mellemvejen 3 , 6830 Nørre Nebel950.000 kr.4.826 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.630 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 190 ㎡Grund: 3016 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1930Sidste tilstandrapport er fra: 2018-06-13 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x