Midskovvej 131, 5370 Mesinge

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Midskovvej 131

Denne charmerende landejendom ligger idyllisk omgivet af smuk natur med betagende udsigt over vandet og de åbne marker. Ejendommen ligger kun 1,5 km fra indkøbsmuligheder og faciliteter i Mesinge.

Ejendommen er beliggende på en stor grund på 2.343 kvadratmeter og består af et stuehus i to plan samt en muret sidebygning med bryggers, værksted og en rummelig garage. Hovedhuset er pudset med et rødt tegltag og har sin egen karakter som en del af historien på Midskovej.

Indendørs byder ejendommen på en velindrettet planløsning med en rummelig entre, lyst køkken med spiseplads, en hyggelig vinkelstue med Morsø brændeovn, et stort værelse og et badeværelse.

På første sal findes et alsidigt reposrum, der kan fungere som kontor eller multirum, samt tre gode værelser og et ekstra toilet.

Desuden er der et stort værksted/bryggers, som er tilgængeligt fra entreen, og sidebygningen rummer en rummelig garage med port, et disponibelt rum og et fyrrum.

Boligarealet er registreret til 124 kvadratmeter, men en byggesagkyndig anslår, at det samlede boligareal nu er ca. 166 kvadratmeter.

Ejendommen er opført i gode materialer med en fuldmuret og pudset facade samt et holdbart tegltag. Den er løbende blevet vedligeholdt og renoveret, selvom der stadig er nogle udbedringer, der skal tages højde for ifølge tilstandsrapporten.

Denne landejendom er en ægte perle i naturen og fortjener at blive oplevet på nært hold. Kontakt os for at arrangere en fremvisning og se selv, hvordan dette sted kan blive dit nye hjem. Her kan du nyde freden og skønheden i naturskønne omgivelser med udsigt til vandet og de åbne marker….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Midskovvej 131 , 5370 Mesinge1.100.000 kr.6.732 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.391 kr/mdrVilla/LandejendomEnergimærke: GStørrelse: 124 ㎡Grund: 2343 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1931

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x