Millevej 27, 9430 Vadum

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Skøn andelsbolig med perfekt beliggenhed

Velkommen til den hyggelige og velfungerende andelsbolig på Millevej 27. Boligen er beliggende helt perfekt i Vadum, og vedligeholdelsen er minimal.
Kvadratmeterne fordeler sig på en god lys entré med plads til sko og overtøj. Herfra er der adgang til et praktisk indrettet bryggers, hvor hverdagens mere trivielle gøremål kan stuves behændigt af vejen til man får tid og et dejligt lyst badeværelse med brus. Længere fremme findes et dejligt lyst køkken med god skabsplads, lækre hvidevarer og åben forbindelse til en lys og hyggelig stue. Her er der plads til både leg og afslapning. Boligen har endvidere to gode værelser. Fra stuen er der udgang til en hyggelig terrasse samt en nem, solrig og uforstyrret have.
Helt rigtig beliggenhed i forhold til det, der er brug for i hverdagen med en dejlig villavejsatmosfære. Til boligen hører der en god carport og bred indkørsel.
Andelsboligen her, som er opført i 2007, har alle de kvaliteter, som vi traditionelt forbinder med parcelhuset, og så har det også en særlig lys og tidssvarende atmosfære. Her har man en helt rigtig beliggenhed i forhold til alt det, der er brug for i hverdagen sammenholdt med et dejligt villavejssammenhold….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Millevej 27 , 9430 Vadum275.000 kr.2.697 kr/㎡Ejer Udgifter: 6.451 kr/mdrAndelsboligEnergimærke: BStørrelse: 98 ㎡Grund: 314 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 2007

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x