Mogens Heeringsvej 16, 4560 Vig

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Attraktiv beliggenhed

Åbent hus med tilmeldingskrav 28/10 – klik på billede –

Velkommen til Mogens Heeringsvej 16

Fredeligt beliggende for enden af en blind sidevej, på et af områdets mest attraktive adresser, finder I dette velindrettede sommerhus, beliggende blot 700 meter fra en af Sejerøbugtens allerbedste badestrande.

Sommerhuset er opført tilbage i 1996, og fremstår originalt både ude og inde, og indeholder mange fine detaljer, bl.a. lofter til kip igennem hele huset, der er med til at give en fantastisk rumfornemmelse. Fritidshuset er fuldstændig indflytningsklart og venter nu kun på sine nye ejere.
Sommerhuset står på støbt sokkel, med blålige træfacader, termovinduer, og røde teglsten.

Indenfor venter 63 yderst velindrettede m2, fordelt på entré, badeværelse med toilet og
bruseniche, 2 gode og rummelige soveværelser samt køkkenalrum med store vinduespartier, som giver et skønt lysindfald i hele stuen.
Fra køkken-alrummet er der adgang til den rummelige sydvendte terrasse der byder på et velassorteret udekøkken samt plads til hele familien. I de kolde måneder kan man med fordel sætte sig i sofaen, tænde op for brændeovnen og nyde haven, mens bladende på træerne skifter farver. I sommerhuset findes også en varmepumpe der sørger for ikke alt for kolde vintermorgener, ligesom el-varmepaneler også er fordelt rundt i sommerhusets rum.

Grunden er 1209 m2 stor, og står med en flot og tæt randbeplantning i skellet samt en reel græsplæne der indbyder til leg og kreativitet. Som en ekstra bonus har man adgang til et stisystem der direkte fører til Høvestrand.

Ydermere er der en godt 31 kvadratmeter stor carport, med god loftshøjde og
fritlæggende bjælker samt indbygget redskabsskur.

Interesseret i at vide mere, så giv os endelig et kald på 59 31 80 13….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Mogens Heeringsvej 16 , 4560 Vig2.295.000 kr.34.720 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.979 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: GStørrelse: 63 ㎡Grund: 1209 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1996

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x