Møllebakken 40, 9530 Støvring

9530 mollebakken 40 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Stor familievilla med fantastisk beliggenhed

Åbent hus med tilmeldingskrav 6/4 – klik på billede –

Vi har nu æren af at byde velkommen indenfor på skønne Møllebakken 40. Beliggenheden er her i særklasse, hvor du er i gåafstand til daginstitutioner, offentlig transport, fritidstilbud, dagligvarebutikker og alt hvad Støvring ellers har at byde på.

Møllebakken byder på hele 181 m2 bolig, carport med indbygget værksted, samt en hyggelig udestue. Villaen er velholdt og løbende moderniseret med et flot køkken/alrum, masser af værelser og dejlig rummelighed. Der er åbent mellem stuen og køkken og det skaber et både hyggeligt og moderne rum for familien. Her får I mulighed for at hygge over aftensmaden, mens snakken går og der hygges i stuen. Planløsningen fås ikke bedre, med mange muligheder for den pladskrævende familie.

Villaens rummelighed opleves allerede i entreen, hvor praktik og funktionalitet går hånd i hånd med masser af plads til hele familien. Villaens hjerte er den flotte og meget store stue, med masser af lys, store og flotte vinduespartier. Fra køkkenet er der direkte udgang til den skønne syd-/vestvendte have samt flotte udestue. Køkkenet er smukt udført i JKE Design og med plads til hele familien.

Planløsningen på Møllebakken 40 er suveræn, med børneafdeling i den ene ende og forældreafdeling i den anden. Du kan se frem til 5 soveværelser, walk in, to badeværelser samt et gæstetoilet – helt fantastisk til den store familie. Derudover et flot og stort bryggers med rigeligt af bordplads og opbevaringsplads.

Grunden omgiver huset flot, og med 745 m2 er der plads til børnenes leg og hverdagsafslapning. En luksus i hverdagen er også villaens store syd- og vestvendte have, hvor solen kan nydes hele dagen. Villaen er beliggende på et lukket vænge, der betyder, at børnene trygt kan færdes på vejen, lege og besøge legekammerater. På Møllebakken 40 er I tæt på alt det, I behøver i hverdagen – også skole og fritidsaktiviteter….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Møllebakken 40 , 9530 Støvring2.595.000 kr.14.035 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.095 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 181 ㎡Grund: 745 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1969

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x