Møllegårdsvej 63, 6862 Tistrup

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Stor familievilla i et plan

Åbent hus med tilmeldingskrav 5/12 – klik på billede –

Velkommen til denne skønne 180 kvm familie villa i ét plan, der nu er til salg i Tistrup! Med hele 6 værelser tilbyder denne bolig en ideel løsning, hvad enten du er en sammenbragt familie eller har brug for ekstra plads til hobbyrum.

Huset er beliggende i skøn afstand til både by, indkøb, skole og fritidsinteresser. Alt ligger i gåafstand og gør det nemt i dagligdagen. Skal hunden luftes, er der hverken langt til byens Anlæg med den smukke sø, madpakkeområde og legeplads eller Byskoven med det hyggelig stisystem og legeplads.

I 2017 blev ejendommens garage/carport integreret i huset med en udvidelse med to store værelser, begge udstyret med gulvvarme. En dejlig entré byder dig velkommen, også med gulvvarme. I boligen findes badeværelser, begge med gulvvarme. Det ene badeværelse blev renoveret i 2017, mens det andet stadig står i sin originale form fra 1980, men fungerer stadig perfekt.

Hjertet i boligen er det rummelige køkken, der har direkte forbindelse til stuen. Her skaber den nye brændeovnen i hjørnet en hyggelig atmosfære, og der er rigeligt med plads til en stor sofa, perfekt til afslapning og samvær.

Alt i alt rummer boligen mange gode muligheder og uden en hel masse spildplads.
Boligen er blevet løbende vedligeholdt og fremstår pæn og velholdt.

Haven er en sand oase med både overdækning og store terrasser, der indbyder til hyggelige havefester og afslapning under åben himmel. Denne familie villa forener bekvemmelighed og beliggenhed og er parat til at danne kulissen for nye minder for dens kommende ejere!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Møllegårdsvej 63 , 6862 Tistrup1.295.000 kr.8.762 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.743 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 180 ㎡Grund: 791 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1980Sidste tilstandrapport er fra: 2023-11-23 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x