Møllemarken 37, 2880 Bagsværd

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Skønt enderækkehus med stor sydvendt grund og to solrige terrasser

Åbent hus med tilmeldingskrav 25/6 – klik på billede –

Af en lille stikvej til Møllemarken, helt nede for enden, der hvor kun beboerne kommer, blandt rolige og fredelige omgivelser, finder du dette dejlige og særdeles veludnyttede rækkehus.

Her bosætter du dig godt i Bagsværd, tæt på mange af byens bekvemmeligheder og attraktioner. Ikke langt fra din hoveddør finder du både eftertragtede institutionstilbud, gode indkøbsmuligheder, nem adgang til offentlig transport og fredelige grønne områder som Bagsværd Fort. Hopper du på cyklen eller ind i bilen, kan du på få minutter nemt nå det hyggelige handelsstrøg ved Bagsværd Hovedgade eller den betagende Bagsværd sø.

Rækkehuset ligger for enden af sin klynge og tilbyder derfor en yderst brugbar sydvendt grund på hele 353 kvm. Forhaven til den skønne grund har to solrige terrassespots, med god plads til havemøbelment, og hvor solen kan nydes hele dagen. Bag ejendommen finder du et hyggeligt drivhus og fin køkkenhave. Herimellem, i forbindelse med ejendommen, finder du et særdeles brugbart redskabsskur, som har god med plads til alle ens fornødenheder.

Fra flisebelagt sti og igennem havelågen, ledes du op til husets hoveddør. Her træder du ind i en rummelig entré, som har god med plads til overtøjet. Herfra ledes du ind i boligens hjerte, den hyggelige stue med brændeovn, i åben forbindelse med det store og flotte køkken-alrum. Fra køkken-alrummet kan én af boligens terrasser tilgås, så de varme sommerdage kan inddrages i hverdagen. Det flotte køkken er i pæne materialer, med sorte og hvide elementer samt træbordplade. Herfra har du adgang til et godt bryggers, som ligeledes kan tilgås bagved ejendommen fra baghaven. Tilbage i entréen ledes du af trappeløb optil reposen, hvor det rummelige og stilrene badeværelse findes, og endvidere optil 1. salen. Her har du 3 gode værelser, hvorfra det største af disse har indbygget skabsvæg.

Igennem hele boligen fornemmer du tydeligt den røde tråd, som fint udspiller ved materialevalget og gennemgående farver. Huset fremstår i flot stand med bl.a. nyere tag fra 2021….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Møllemarken 37 , 2880 Bagsværd4.195.000 kr.48.978 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.336 kr/mdrRækkehusEnergimærke: DStørrelse: 86 ㎡Grund: 353 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1959

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x