Møllestræde 10A, 3400 Hillerød

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Lyst rækkehus med egen have i hjertet af Hillerød

Hvis du holder af byens liv, men også drømmer om en lille have, er dette rækkehus på Møllestræde et oplagt match. Her kommer du til at bo få skridt fra midtbyens hyggelige caféliv og mange kulturtilbud, og der er ligeledes kort afstand til Slotssøen og den smukke barokhave. Huset ligger dejligt fredeligt og tilbagetrukket, og der medfølger gode udearealer. Du får en fin udsigtsaltan, og for enden af haven er der et grønt område med en lille sø og grønne plæner. Da der er tale om et enderækkehus, er der ekstra meget lys og luft omkring boligen, og der medfølger desuden en privat p-plads – en sand luksus, når man bor så centralt i byen.

Huset er i tre plan og indeholder 111 m2 bolig og 21 m2 bryggers. Boligen fremstår i nydelig stand, og her kan du flytte direkte ind uden at skulle bekymre dig om at renovere. Der er adgang til boligen i stueplan, hvor du finder et dejligt køkken-alrum med store vinduespartier og fin grøn udsigt. Fra alrummet er der desuden udgang til en altan, og etagen indeholder også et gæstetoilet. En trappe fører fra alrummet op til boligens soveafdeling med to værelser og et badeværelse. Endelig er der i underetagen et bryggers og et opholdsrum med direkte udgang til haven.

Haven er en fin lille oase, hvor du kan nyde udendørslivet og de lune sommerdage. Og lige ude på den anden side ligger Hillerøds bankende hjerte med hyggelige handelsgader, specialforretninger og gode spisesteder.

Er du blevet nysgerrig efter at høre mere? Kontakt EDC og book en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Møllestræde 10A , 3400 Hillerød4.295.000 kr.38.694 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.549 kr/mdrRækkehusEnergimærke: CStørrelse: 111 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1980

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x