Møllevænget 18, 4050 Skibby

4050 mollevaenget 18 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Velholdt villa ved Skuldelev Ås

Åbent hus med tilmeldingskrav 28/4 – klik på billede –

Med udsigt til en af Danmarks smukkeste og mest velbevarede åse og direkte til marklandskab ligger denne dejlige, velholdte villa. Den unikke udsigt kan nydes fra både hus og have.

Villaen er opført i 1 plan og fremstår overalt pænt og ordentligt og holdt i lyse, rolige nuancer. Indrettet med funktionelt Vordingborg-køkken med god skabsplads, spiseafdeling og hyggelig pilleovn samt i åben forbindelse til dejlig, solrig stue. Fra stuen adgang via glasdøre til endnu en stue med glaskarnap og dejlig udsigt, entré/fordelingsgang, 2 værelser, lille kontor mellem entre og bryggers samt disponibelt rum. Pænt badeværelse med brusebad.

Fra stuen udgang til hyggelig terrasse og velplejet have. Desuden indkørsel med flot fliseanlæg og garage.

Skuldelev byder på et rigt foreningsliv med bl.a. mange sportsaktiviteter, kulturgruppe og bylaug. Her er vuggestue, børnehave, fritidshjem, klub, sportshal og skole. I nærområdet er der meget fin natur der indbyder til lange motions- og cykelture. Byen har desuden egen velassorteret Dagli Brugs. Boligen ligger få minutters kørsel fra Kronprinsesse Marys Bro, der giver nem og hurtig adgang til Frederikssund og København.

På www.skuldelev-by.dk kan man læse mere om Skuldelevs historie og hvad byen ellers har at byde på samt praktiske oplysninger om stort såvel som småt.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flytteforsikring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med “Ja tak” til flytteforsikring@gjensidige.dk…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Møllevænget 18 , 4050 Skibby1.995.000 kr.14.358 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.248 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 129 ㎡Grund: 880 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1965Sidste tilstandrapport er fra: 2024-04-23 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x