Møllevænget 36, 8370 Hadsten

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

INDFLYTNINGSKLAR FAMILIEVILLA!

Åbent hus med tilmeldingskrav 29/4 – klik på billede –

Er I på jagt efter en indflytningsklar familievilla, beliggende i godt lokalsamfund, så læs endelig videre.

Vi befinder os i Voldum, hvor der er en velfungerende fri-skole, indkøb, børnehave, dagpleje, ungdomsskole og meget mere. Voldum er en aktiv landsby, hvor der sker en masse – specielt den skønne omkringliggende natur er værd at nævne. Her er gode gå- og løbestier. Du kan læse meget mere om hvad Voldum har at byde på linket her, voldumnet.dk Vil du have dine børn i alm. folkeskole, kører skolebussen hele vejen til Hadbjerg Skole.

Lige forbi Voldum friskole, hvor den selvfølgelig også stopper. Boligen fremstår indflytningsklar, lys og indbydende.
Når vi åbner døren træder vi ind i det praktiske og rummelige bryggers, her er plads til opbevaring og alle hverdagens praktiske gøremål.
Derefter bevæger vi os ind i det hyggelige køkken, med åben forbindelse til stuen, her kan man udfolde sig med alverdens madlavning og have familien tæt på. Rundt om halvmuren går vi ind i stuen som fremstår lys og giver en hyggelig atmosfære.
Dernæst bevæger vi os ind på soveværelset, med indbyggede skabe. De 2 andre værelser passer rigtig godt til børneværelser, kontor eller hobbyrum, alt efter hvilket ønske der måtte være.

Til boligen er der en carport, hvor man kan parkerer bilen og gå tør-skoet ind i bryggerset. Fra carporten kan man også gå ud i et værksted hvor man kan opstarte alverdens hobbyer, projekter eller andre kreative udfoldelser. Til værkstedet følger et disponibelt rum velegnet til alverdens opbevaring….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Møllevænget 36 , 8370 Hadsten1.098.000 kr.9.661 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.283 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 104 ㎡Grund: 735 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1973Sidste tilstandrapport er fra: 2024-04-02 check den her